Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (16/52) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Fm від 25.07.2010, 16:05:32 ---теж хочу в серпні в Карпати, так що майте на увазі, якщо буде місце.

--- End quote ---
я вот думаю поперти на незалежності рахів - яблунівськиі перевал - коломия, але темп має бути жоще ніж того разу шоби встигнути

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 28.05.2011, 21:15:05 ---я вот думаю поперти на незалежності рахів - яблунівськиі перевал - коломия, але темп має бути жоще ніж того разу шоби встигнути

--- End quote ---

від яремче до Коломиї дуже нудна дорога
взагалі не раджу їхати на схід від Яремчи - не варто

Sancho11:
Недавно відбулася моя перша НАЙДОВША поїздка на шосері. Їхати допомагав зустрічний вітер, навіть на спусках (невеликих) якби перестав крутити то б поїхав за вітром в протилежну сторону))) Маршрут починався від Збаразького кольца, проходив через Скалат, Гримайлів і закінчувався в моєму селі Гусятинського району. І того дистанція: 63км. макс. шв. : 51км. (і то з такого горбка шо вітер там був безсилий проти сили тяжіння) Середня швидкість получилася 27км/год. А час в дорозі 2год. 22хв. От така поїздочка получилася в мене.

Anri1214:

--- Цитата: Sancho11 від 29.05.2011, 22:50:47 ---Недавно відбулася моя перша НАЙДОВША поїздка на шосері. Їхати допомагав зустрічний вітер, навіть на спусках (невеликих) якби перестав крутити то б поїхав за вітром в протилежну сторону))) Маршрут починався від Збаразького кольца, проходив через Скалат, Гримайлів і закінчувався в моєму селі Гусятинського району. І того дистанція: 63км. макс. шв. : 51км. (і то з такого горбка шо вітер там був безсилий проти сили тяжіння) Середня швидкість получилася 27км/год. А час в дорозі 2год. 22хв. От така поїздочка получилася в мене.

--- End quote ---
Скажу тобі що для першого разу це досить вдалий початок, тим більше що і дистанція була не коротка і середня швидкість хороша вийшла...
Далі буде краще, тому що в цій справі (шосейний велоспорт) основне викатуватися, тобто чим більше ти будеш їздити, тим все кращі і кращі будуть твої результати, адже ти привчаєш свій організм до навантажень і відповідно він привчається працювати на більших і більших "оборотах"...
Радий що наші ряди все більшають і більшають...
Якщо матимеш бажання приєднуйся до поїздок... Ще багато чого нового відчуєш в цьому плані особливо коли їхати міняючись, відпочиваючи і тд...

Sancho11:
Сьогодні долав супер марафон Симоненко - ТАНГ. по гарячих слідах ANRI)) Час в дорозі 35 хвилин рівно. Дистанція: 18,9км. Середня швидкість 32,4 км/год. Максимальна швидкість: 61.9 км/год.  Маршрут просто шикарний, тільки на 16 кілометрі така тряска почалася, що прийшлося збавляти обороти щоб щось не відлетіло))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version