Мандрівки > Майбутні

Шосерні поїздки. Далекі і недуже

<< < (18/52) > >>

Anri1214:
Вчора вирішив трошки покататися... Та й на це трошки вирішив вибрати маршрут раздєлочний від Збаразького повороту і до спуску на Смиківці. Супер результатів я й не надіявся показати, так як самі розумієте практики нема.... :D І от тільки я розігнався, як чую що мені в спину сигналить Камаз, ну я ще скільки міг вліво посунувся і як тільки він мене об'їхав, я зразу ж сів йому на хвіст, ну й думаю проїдусь трошки за ним, нехай мене розжене, а далі коли відстану тоді своїм ходом... Та й вийшло хлопці що я не відставав аж до самого спуску і за Камазом тримався постійно... НУ І ОТ ЩО З ЦЬОГО ВИЙШЛО:

Маршрут: Збаразький поворот-спуск Смиківці (Спроба №1):
Темп поїздки: Раздєлка за КАМАЗОМ:
Дистанція: 4.72 км.
Час поїздки: 05:05 хв.
Середня швидкість: 55.6 км/год.
Максимальна швидкість: 70.0 км/год.

Ну що можу сказати: "КАМАЗИ РУЛЯТЬ"...)))

Штир:
А ще КАМАЗи несподівано гальмують. А ще деякі водії, які намагаються проскочити одразу після КАМАЗу (на перехресті) непомічають велосипедиста. Я сам попав в аварію, коли сів на колесо автобусу. Летів, метрів 5 і це було на швидкості 35, а не 70. А потім стрибав на одній нозі 3 тиждні.
Гальмівний шлях машини менший ніж у велосипедиста. Рекомендую добре подумати, перед тим як спробувати зробити щось подібне.

Schults:

--- Цитата: Anri1214 від 29.07.2011, 10:10:38 ---Вчора вирішив трошки покататися... Та й на це трошки вирішив вибрати маршрут раздєлочний від Збаразького повороту і до спуску на Смиківці. Супер результатів я й не надіявся показати, так як самі розумієте практики нема.... :D І от тільки я розігнався, як чую що мені в спину сигналить Камаз, ну я ще скільки міг вліво посунувся і як тільки він мене об'їхав, я зразу ж сів йому на хвіст, ну й думаю проїдусь трошки за ним, нехай мене розжене, а далі коли відстану тоді своїм ходом... Та й вийшло хлопці що я не відставав аж до самого спуску і за Камазом тримався постійно... НУ І ОТ ЩО З ЦЬОГО ВИЙШЛО:

Маршрут: Збаразький поворот-спуск Смиківці (Спроба №1):
Темп поїздки: Раздєлка за КАМАЗОМ:
Дистанція: 4.72 км.
Час поїздки: 05:05 хв.
Середня швидкість: 55.6 км/год.
Максимальна швидкість: 70.0 км/год.

Ну що можу сказати: "КАМАЗИ РУЛЯТЬ"...)))

--- End quote ---

Максимальна швидкість: 70.0 км/год.  :o :o :o
В мене максимум 53,1......

datatron85:
Сьогодні другий раз виїхав на своєму свіжозібраному шосері.

Дистанція: 22.2 км
Час поїздки: 52:23 хв.
Середня швидкість: 25,4 км/год.
Максимальна швидкість: 59.7 км/год.
Elevation: 109 м
Якби не вітер і дупльож з передачами, то може б швидше проїхав.))

Earl:
О, теж люблю цей маршрут :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version