ТехМайданчик > Спорядження
gadgetbottle - гадська плящина
wuwuzange:
--- Цитата: Vintage від 15.01.2010, 10:02:23 ---...у кишені і при тому у мене в основному навушники на голові і гарнітура - підключуна що досить зручно (звук плеєра такий,щоби ше чув дорогу, і ніколи в світі - вакуумні навушники!). От і всі справи!!! :)
--- End quote ---
я шось не догнав, тут шо самі директори зібралися, шо терміново треба відповідати на дзвінок??? *dontknow*
тримаєш десь в рюкзаку, коли чуєш що хтось дзвонив - у зручний час зупиняєшся і передзвонюєш...
бо при їзді говорити по тел то тоже брєд, можна морду об асфальт потерти.
Erazel I-st:
ВВЗНГ ти не правий. Часто до мене дзвонять. І ти би знав як задрачує зупинятися, розстібати лямки рюкзака, знімати рюкзак, відкривати кишеньку і витягувати телефон, а після розмови повторяти те саме в оберненому порядку.
Я зазвичай вожу телефон на лямках рюкзака, шоб зручно було діставати. Бо дзвонять часто, особливо коли десь збираємось і уточняють місце і час твого прибуття. А скільки непередаваємих емоцій виникає коли премо по трасі і тут якась сволоч дзвонить і приходиться робити дії з першого параграфа, а потім ще й наздоганяти всіх.
wuwuzange:
я наприклад відповідаю аж пізніше, наприклад коли покатаю...
але то таке, кому подобається телефон в пляшці, то нехАй возить.. :D
Erazel I-st:
Тепер ясно чо ти, морда така, ніколи трубку не береш коли хочемо спитати де тебе чорти носять і коли накінець приїдеш на домовлене місце :D
wuwuzange:
:russian:
Навігація
Go to full version