ТехМайданчик > Спорядження

gadgetbottle - гадська плящина

(1/8) > >>

CepKo:
Вот яку сцилку мені скинули http://www.gadgetbottle.com/
Цікавий концепт, в багатьох випадках навіть практичний.
Я б з телефоном сам возив, якщо воно надійно кріпиться.
Але чи його до нас завозять, чи може хто бачив десь. і взагалі що скажете  :angel: ой не той смайлик   *johndoe*

teodor4ik:
імхо бред...

Vintage:
Вибади, що не під кожен розмір телефону підійде, возіть по звичці у кишені чи рюкзаку! Хоча тут можна розгорнути цілу тему про зручність і хто де возить свій тел. Я або в рюкзаку (досить незручно коли дзвонять), абе у кишені і при тому у мене в основному навушники на голові і гарнітура - підключуна що досить зручно (звук плеєра такий,щоби ше чув дорогу, і ніколи в світі - вакуумні навушники!). От і всі справи!!!  :)

bhagavan:

--- Цитата: Vintage від 15.01.2010, 10:02:23 ---... і ніколи в світі - вакуумні навушники!).

--- End quote ---

А шо, мозок висмоктують? :)
Дописано : 15.01.2010, 10:33:19
--- Цитата: CepKo від 15.01.2010, 00:21:26 ---
Я б з телефоном сам возив, якщо воно надійно кріпиться.
Але чи його до нас завозять, чи може хто бачив десь. і взагалі що скажете  :angel: ой не той смайлик   *johndoe*

--- End quote ---

Як воно може надійно кріпитися? півлітра рідини (бо інакше нашо той ботл) і 200 грамів самого гаджета... памятаючи як пляшки звідти на горбах вивалюються - ніколи б не додумався до такої фігні.

Я якось цілий сезон возив телефон на виносі в такому футлярі, шо мав би по ідеї на передпліччя чіпатися з додаткоовю кишенькою-кошильком. Якшо в ту кишеньку напхати паролону, то він був гарним демпфером між виносом і телефоном. Доступ до телефона миттєвий, і виглядало так, ніби то не пристосуванець, а рідний вело-прибамбас )

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 15.01.2010, 10:02:23 ---... хто де возить свій тел. Я ... у кишені і при тому у мене в основному навушники на голові і гарнітура - підключуна що досить зручно
--- End quote ---

мені тоже зручно в кишені... але кишеня має застібатися! бо в мене так раз телефон випав... і був переїханий машиною шо їхала ззаді... добре мужик мене тормознув, бо і не замітив би. Обійшлося новим склом і загально-нетоварним виглядом телефона.. вже 3 роки прошло, а він ше працює... думаю його спасло шо його переїхав мерс на широких катках...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version