ТехМайданчик > Спорядження
gadgetbottle - гадська плящина
Стечкин:
мабуть я таки дійсно тупий - не розумію для чого тел в рюкзак ставити(
1. на лівій лямці багатьох рюкзаків, зокрема велосипедних, є СПЄЦІЯЛЬНА КИШЕНЯ під мабілу
2. якщо нема п.1 такий девайс купується окремо і чипається на лямку
3. дуже багато сучасного спортивного одягу, зокрема куртки для гірськолижників і туристів, мають окрему кишеню під мобілку
4. блю-туз на вухо важко вчепити?
Erazel I-st:
--- Цитата: Стечкин від 15.01.2010, 14:01:22 ---мабуть я таки дійсно тупий - не розумію для чого тел в рюкзак ставити(
1. на лівій лямці багатьох рюкзаків, зокрема велосипедних, є СПЄЦІЯЛЬНА КИШЕНЯ під мабілу
--- End quote ---
У мене нема
--- Цитата: Стечкин від 15.01.2010, 14:01:22 ---3. дуже багато сучасного спортивного одягу, зокрема куртки для гірськолижників і туристів, мають окрему кишеню під мобілку
--- End quote ---
Я катаю в джінсах і светрі. В джінси не засунеш бо тугі кишені да й пошкодить телефон при ймовірному падінні.
--- Цитата: Стечкин від 15.01.2010, 14:01:22 ---4. блю-туз на вухо важко вчепити?
--- End quote ---
А це вже до вувузанге. то він проти гарнітур. Я тільки за.
wuwuzange:
--- Цитата: Стечкин від 15.01.2010, 14:01:22 ---мабуть я таки дійсно тупий - не розумію для чого тел в рюкзак ставити(
2. якщо нема п.1 такий девайс купується окремо і чипається на лямку
3. дуже багато сучасного спортивного одягу, зокрема куртки для гірськолижників і туристів, мають окрему кишеню під мобілку
4. блю-туз на вухо важко вчепити?
--- End quote ---
1. немаю!
2. тупо...
3. таке саме як Еразел
4. то для мене шось дуже модно їздити з блютусом у вусі...
короч краще передзвонити пізніше
bhagavan:
Підтримую попередніх ораторів - в жодному з моїх чотирьох наплічників немає кишені під мобілу, крім одного, найдешевшого, але там ненадійна защіпка, тому я і купив такий девайс (чохол на липучках щоб чіпати на передпліччя) і вчепив його на винос. Спотивний одяг прилягає до тіла досить тісно і тримати там випираючу мобілу - незручно. В жодному з моїх телефонів немає блютуза ).
Ше часом вожу телефон в напоясній сумці. Теж не дуже зручно - так зручно, як на виносі не буде вже ніколи :).
andriy:
По темі - дійсно ненадійно, хіба одноразові вологі серветки - як на одній з фоток.
Знаю двох людей, що терлися головою до асфальту через балачки по телефону на ровері. І їздять вони точно більше і ліпше за мене.
Так що ліпше вже зупинитися і витягти з наплічника той пекельний девайс.
Гарні є кріплення під комунікатори, Покет ПС чи якісь Гарміни на кермо - надійно, девайс не пошкодиться при падінні і зручно на нього дивитися.
І загалом - мобільники - зло.
Ними можна користуватись лише в екстрених випадках.
Навігація
Go to full version