Загальний > Справжні велосипедисти
Категорія Вашого транспортного засобу та ДТП?
Vintage:
ВВажаю дане голосування можна закривати. Пісумки-висновки: згідно результатів на даний момент маємо наступне, ДТП на гібриді - 1 на Кросс-Кантрі - 1 на шоссейних - 3. Чесно кажучи я гадав, що на менш пристосованих до асфальтної їзди велосипедах буде тоже пару голосів. Але як казав Erazel :"Найчастіше на КК, Гібридах, шосейних і Гірських(я так поняв під останніми ти розумів базарні прості) по тій причини що на них найчастіше їздять по дорогах." І він був правий! Є такий фактор (теорія) коли пересідаєте з одного на другий тип велів, то в перші години катання не зразу "проникаєшся" їздою на ньому, бо недавно катав на свому МТБ, а тут пересів на гібрид (для прикладу), і треба чуть "прорайдити" щоб повністю відновити навики , контроль, динаміку (маю на увазі приблизно десь дві год - пів дня) їзди, щоб не втрапити в халепу на дорозі. Тому чекаю ще Ваших міркувань, роздумів (зауважте не флуда)! І ще одне, як писав Kolibri :"суть скоріше не в ровері, а в тому, хто на ньому їде, і як їде.тому всім бажаю не стояти в пробках". Особливий respekt Erazel-ю за змістовні та обгрунтовані пости!!
CepKo:
Моя думка така: меньше про аварії думати треба! а просто дотримуватись правил і бути уважним (не всі ж будуть такими акуратними як ви). А то будеш їхати і думати а зібє мене та фура чи нє, а якби я був на шосері то він мене би не догнав, а якби я був на бмх то фіг би я поїхав на асфальт, і так задумаєшся і вїдеш в міліціонера який вибігатиме щоб спинити цю ж таки фуру!
Суть думки така: про що думаємо то придягуємо (трансерфінг реальності), не важливо думаємо ми погане чи хороше. вот.
З.І. і в якості розрядки, колись давно в мене був базарний горнік, їхав я по вулиці і щось мені передні тормоза шуміли ... ну я опустив голову подивитись що там, і тільки підіймаю голову, а передімною відкритий люк! пів метра. я встиг тільки виставити руки вперед, вдарився колінов і руками, а тросік від передніх тормозів порвався!!! от а не думав би про нього - все було б ОК.
Vintage:
На рахунок фури та аварії, ми з Skeleton-ом 13 мали на увазі саме не аварію а чисто фізичний ефект, тобто якщо Ти заходив по посиланню, що я викладав у передостанньому пості (http://www.birota.ru/photostory/index.php?n=4&year=2004), то зрозумів би нас на 100% додатково можеш перейти на http://video.ukrhome.net/watch/2033/13700/14533/ на тій сторінці знайдеш відеопідтвердження цього фізичного явища! І спасибі за змістовний пост і нагадування про таке явище як (трансерфінг реальності)! Я сам недавно велокомпютер поставив і трохи побоююсь на нього задивлятись - безпека та дорога перша мета!
xlibes:
О, вже й у нас транссерфери завелися.
Від себе додам, що я ту книжку теж читав, у 2005 році.
Не релігія, не панацея, але...
:)
Vintage:
...але щось таки в цьому є. Сила думки!!!
Навігація
Go to full version