Загальний > Справжні велосипедисти

Категорія Вашого транспортного засобу та ДТП?

<< < (4/5) > >>

Vintage:
Ага :"крутих велосипедистів" я досі без шолома катаю - боюсь. Як говорив Тед - візьмеш шолом на виїзд - все гаразд, тіко забудеш - ...пі...  ...От я і боюсь - забути!

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 30.10.2009, 20:37:40 ---На рахунок "два рази чуть не влітав в машини, бо затормозити вчасно ну дуже важко" я один лиш раз майже "влетів", але він - рушив, взагалі-то на небезпечних ділянках (майже щодня долаю Горбатий міст) дотримуюсь дистанції, і все нормально контролюю! Чого панове і Вам бажаю.

--- End quote ---
ехехе... дотримуйтесь дистанції в 300-3000м... катайтесь лісами-полями...

Vintage:

--- Цитата: teodor4ik від 01.11.2009, 12:21:15 ---ехехе... дотримуйтесь дистанції в 300-3000м... катайтесь лісами-полями...

--- End quote ---
"Вовка боятися - в ліс не ходити" не 300-3000, а 3-4,5 МЕТРІВ (і то тіко з горба), по прямій мона 2,5-4 (чотири то для - зверских шоссерів)  8)

skeleton13:
ага...який тоді потік повітря якшо 300+м....тре триматись 2-3 метра від машини якшо летиш 40+км/год  :)

Vintage:
Саме так до 2 м але то має бути "фура" , але то в основному дано відчути власникам шоссерів. http://www.birota.ru/photostory/index.php?n=4&year=2004

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version