Загальний > Справжні велосипедисти

Категорія Вашого транспортного засобу та ДТП?

(1/5) > >>

Vintage:
Взагалі-то може хто з старожилів би щось відредагував, а-чи підправив - буду вдячний, забігаючи наперед, мета: розрізнити на яких частіше велосипедах попадають в ДТП, конкретніше хочу відокремити наче на групи швидкісні, та позашляховики!

Erazel I-st:
Найчастіше на КК, Гібридах, шосейних і Гірських(я так поняв під останніми ти розумів базарні прості) по тій причини що на них найчастіше їздять по дорогах. Інші велосипеди на дороги рідко виїзджають так як мало пристосовані для далеких поїздок.  Якщо ти звісно мав наувазі іменно ДОРОЖНЬО-транспортні пригоди.

Vintage:
Шановний Erazel під
--- Цитата: erazel від 23.10.2009, 00:23:48 ---...(я так поняв під останніми ти розумів базарні прості) ...

--- End quote ---
останнім я хотів висказати, що до велосипеда не звик (новий, або взяв у когось покататись, чи щось подібне).

teodor4ik:
шота я апше не врулив теми... влетіти можна на чому хош.. якшо просто впасти то тріали і бмх, якшо під машину, то шосери, сіті і гібриди, якшо під трактор то КК, якшо політати і покувиркатись то ФР і ДХ...

чо ти пробуєш поняти... травматичність? суто ДТП? доречі вльот в забор чи дерево попри дорогу то тоже ДТП... збиті пішоходи?

degrol:
важко вважати правдивими соц. опитування на такому форумі, адже багато різних людей (голосуватимуть 20-30чол.) серед яких не виокремиш групу з більш-менш однаковими велами, які б їздили в однаковий час доби і мали схожі характери поводження на дорозі. краще дати такі опитування мегаорганізація статистично-опитувального спрямування (на правах автора проекту 8))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version