Мандрівки > Майбутні

Розрухаймося!

<< < (8/12) > >>

Віталько:

--- Цитата: teodor4ik від 08.07.2009, 12:53:19 ---пдивись мої пренія з вітальком... в них вималювалась та сама картіна шо в положенях про кременець 2008... тобто я напланував те саме що і турклубівці...

--- End quote ---

Ти певне на 7 небі від щастя...

Квест треба на 1 день - не обовязково стопіцот км, але і дводенку з нього робити теж тупо. Треба просто сісти на карту і намалювати шось біля 50 км, але не так шоб по трасі проходились всі чекпоінти а можна було десь проявити тактичні навики.

Yanek:

--- Цитата: Dreamland від 08.07.2009, 16:06:44 ---Зустрічаємося в неділю в 18-00 біля драмтеатру - там вже кудись покотимося де нема людей і все обговоримо.

--- End quote ---

Сответсвено, щоб без зайвої демократії (читай - лишнього базару і антиконструктивізму), пропоную одноголосно вже визначити Дріма - головним в тій затії. Відповідно йому тра два помошніки - от і весь оркомітет. На тих установчих зборах то всьо вирішити, а далі вже робота оргів..

(ото насловоблудстував і думаю чи вийде мені в неділю підїхати... :lipsrsealed:)

щоб без зайвої демократії -то я про те, щоб потім демократії не було. а то перечитав свій пост - вийшло так, що я тут типу главний - і кажу хто в даному випадку буде крайнім :D

teodor4ik:

--- Цитата: Yanek від 08.07.2009, 18:34:20 ---Сответсвено, щоб без зайвої демократії (читай - лишнього базару і антиконструктивізму), пропоную одноголосно вже визначити Дріма - головним в тій затії. Відповідно йому тра два помошніки - от і весь оркомітет. На тих установчих зборах то всьо вирішити, а далі вже робота оргів..

(ото насловоблудстував і думаю чи вийде мені в неділю підїхати... :lipsrsealed:)

--- End quote ---

внесу свою долю антиконструктивізму... двох мало...

Віталько:
Бґґґґ, Дріму весь клопіт на голову ))))

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 08.07.2009, 18:48:20 ---Бґґґґ, Дріму весь клопіт на голову ))))

--- End quote ---

сам запропонував... сам і винуватий...  :P :lipsrsealed:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version