Мандрівки > Майбутні

Розрухаймося!

<< < (12/12)

teodor4ik:

--- Цитата: mlad від 17.07.2009, 22:11:16 ---так які питання?
дайте знати і я з вами, при потребі потягну із собом кенар д350, аби ті "кляті" чек-поінти зафіксувати...

дивіться, якшо не получиться в неділю запекти ковбаску, пропоную повідмічати місця на мапі...

--- End quote ---

походу всі какабічно забили дружно і на чекпойнти і на дріма з розруханкою... ехехехехе... тепер понятно чо в 2008 так бесславно скінчились покотеньки...

Dreamland:
шо ми маємо з квестом - маємо то шо я вже приблизний план накинув - вже є декілька чекпйонтів - район квесту.
ітак - організовувати будуть 2-3 чоловіки. бо організатори не будуть брати участі в квесті.!!!! бо вони знають всі чекпойнти
в квесті потрібно зформувати команди по 2 чоловіка!. - так шо зараз вже  можете шукати  напарників. Якшоо учасників буде мало то поїдемо соло. (в команді їхати лучче - бо не скучно, можна поспорити куда їхати і безпечніше).
квест будемо проводити - 1 або 2 серпня нічьо не планйте на ті дні!!!- пізніше визначимося чи 1 чи 2.
з понеділка - виставлю детально опис квесту і реєстрацію в ньому - скажу чесно на учасників чекають цікаві варяцтва!!!!!
квест буде легким - мінімум кілометражу - максимум задоволеня і чекпойнтів.... щоб всі могли взяти участь!!!
ололололо!!!!
Дописано : [time]Срд 22 Лип 2009 11:55:17[/time]хто не буде брати участі в квесті 1-2 серпня можуть на цих вихідних допомогти з організацією. відписуйтеся тут.

Ulka:

--- Цитата: Dreamland від 22.07.2009, 11:54:07 ---хто не буде брати участі в квесті 1-2 серпня можуть на цих вихідних допомогти з організацією. відписуйтеся тут.

--- End quote ---

як знайдеш для мене роботу то напишеш або подзвониш...

teodor4ik:
1 і 2го вільний... можу катати, можу помогати... на вихідних тіко в неділю...

Dreamland:
Квест 2 серпня. У вівтірок вивішу положення.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version