Мандрівки > Майбутні

Розрухаймося!

<< < (7/12) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 08.07.2009, 15:27:20 ---
І так людей мало - ше ділити на нубів і ненубів. Два заліки однозначно нездало. Два етапи ше куда не йшло - буде сприяти "підтягуванню" нубів між етапами.

--- End quote ---
я з цієї т.з. до питання не підходив...

А теоретично є шанси підтягнути не шприхівських шприхалів? той же турклуб, шприхоподібних з інших областей? просто якшо вигнати гуру окремо, то в нубів є шанси :), але я не настоюю.. не то не... я сам би поїхав з нубами :))

Petryxa:
ну, якщо робитимемо просто якийсь пробний заїзд з чекпоінтами - то кількість і якість учасників майже не має значення  - я так розумію, що основна задача - приміритись як воно буде виглядати в реалі...
а от якщо організовувати щось посерйозніше - то кількість учасників буде напряму залежати від того наскільки апетитно ми самі зможемо пропіарити даний захід серед велоспільноти... і не тільки тернопільської.
Також думаю, що варто робити квест трохи далі від Тернополя, щоб було мінімум людей, які добре орієнтуються в місцевості - так буде набагато цікавіше для нємєсних(якщо такі будуть). Але водночас, щоб було якесь нормальне сполучення - в ідеалі залізничне. :)

Dreamland:
Зустрічаємося в неділю в 18-00 біля драмтеатру - там вже кудись покотимося де нема людей і все обговоримо.

teodor4ik:

--- Цитата: Petryxa від 08.07.2009, 15:42:15 ---ну, якщо робитимемо просто якийсь пробний заїзд з чекпоінтами - то кількість і якість учасників майже не має значення  - я так розумію, що основна задача - приміритись як воно буде виглядати в реалі...
а от якщо організовувати щось посерйозніше - то кількість учасників буде напряму залежати від того наскільки апетитно ми самі зможемо пропіарити даний захід серед велоспільноти... і не тільки тернопільської.
Також думаю, що варто робити квест трохи далі від Тернополя, щоб було мінімум людей, які добре орієнтуються в місцевості - так буде набагато цікавіше для нємєсних(якщо такі будуть). Але водночас, щоб було якесь нормальне сполучення - в ідеалі залізничне. :)

--- End quote ---

ну пропіарити то питання решабельне, головне найти крайнього... (тобто відповідального)

пробний заїзд варто зробити, але то мають бути собсно організатори, щоби не давати переваг учасникам...

а про подалі, то тоже правильно... зара якраз пробую по катрам зорієнтуватись... покишо візуально мене пре кусок між Вишневцем і Почаєвом... там є район де села по кругу і між ними купа доріг, де учасники можуть і перестрітись на зустрічних курсах... зара клею в 1 файл карту півночі області, так повніша картина буде...

mlad:

--- Цитата: Dreamland від 08.07.2009, 16:06:44 ---Зустрічаємося в неділю в 18-00 біля драмтеатру - там вже кудись покотимося де нема людей і все обговоримо.

--- End quote ---
ОТО конструктивно!!!
Приєднуюсь...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version