ТехМайданчик > Ровери
Попалось мені сьогодні під замовлення ось таке от чудо...))) Що скажете???
malecha:
--- Цитата: Anri1214 від 02.07.2009, 09:25:35 ---буду брати гібрида..
--- End quote ---
а що таке гібрид?
teodor4ik:
--- Цитата: Anri1214 від 02.07.2009, 09:25:35 ---Мій TREK доїзджає свої отанні дні, а точніше я на ньому... Все таки в суботу або в неділю буду брати гібрида... Вчора виліз на Еразельового гібрида і відчув різницю зразу, плюс зразу ж і зрозумів що це як мінімум те що мені треба... Катався по набережній вчора по мості... Розігнався до 47 км.год... далі просто не хватило передач... (42х11)... При чому швидкість на ньому тримати в 30-35 км.год не складає абсолютно ніяких проблем і не потребує ніяких зусиль в першу чергу в порівнянні з тим же мтб Тим не менше дякую за тест-драйв... Тепер я хоч точно знаю що мені потрібно...)))
--- End quote ---
на 48 зубів найти шатунці не проблема взагалі... а 48/11 то торпеда... в мене зара 48/14 то хижо... але колеса більші, то до тих же 45 розганяюсь... коло 30 тримаю тож стабільно...
кароч заходь поговорим, то недалеко...
Дописано : 02.07.2009, 10:32:52
--- Цитата: malecha від 02.07.2009, 09:40:28 ---а що таке гібрид?
--- End quote ---
уяви собі спортивний ровер з запчастинами від горного... то і буде гібрид (+-) тобто він і не горний і не спортивний, але непогано їде по асфальту, і при потребі з дороги можна зїхати... а можна поміняти гуму на зубату і вийде навпаки непогано на бездоріжжі і можна їхати по асфальту... шось такевово...
xlibes:
Я два сезони, 2007 і 2008 року, відкатав на гібриді.
За той час накрутив поза 5000 км.
І моїй радості далі б не було меж.
Але той ровер залишився на Україні.
І тут з часом постала потреба у велосипеді.
Навіть у двох. Перший звісно вибирався гібрид.
Але получився гібрид із нахилом до сітібайка.
А другий - шосейний байк.
От коли я сідаю на того шосера і їду по більш-менш пристойному асвальті,
то мені, як не все, то переважно часто, здається, що іншого ровера я б і не захотів.
То що там не вчепиш багажника і вібрація від будь-яких нерівностей передається одразу на дупу і на руки - відсувається на задній план.
Але виїдеш ним у парк, де всі доріжки, по яких можна катати, із щебеню - вже складається інша думка.
І гібрид, в даній ситуації, не сильно рятує із своєю напівлисою гумою.
Як не крути, а я впритул наблизився до думки, що потрібно мати хоча б три різних велосипеди.
Це, звісно, розкіш, яку не всі собі дозволять, хоча залежить із чого вибирати і які вимоги ставити.
Але справа буде не все у грошах - у місті той велопарк просто не буде де тримати.
Та й таке. Виходимо із того, що є.
:)
teodor4ik:
--- Цитата: xlibes від 03.07.2009, 09:29:28 ---Перший звісно вибирався гібрид.
Але получився гібрид із нахилом до сітібайка.
--- End quote ---
А тепер моя черга ламерських питань... а шо таке сіті-байк(імхо класика сітібайка - то Україна)
точніше гібрид з нахилом до сітібайка...?
Erazel I-st:
Cітібайк це гібрид для неторопливої їзди по місту. Зазвичай гнутий руль, і пряма посадка характерні для цього класу. Також невеликий діапазон зірок, корзина з багажником і болотніки є частими гостями на цих велосипедах.
Тобто це щось типу туристичного байка з сильним, дуже сильним завалом у комфорт а не проходимість.
Навігація
Go to full version