ТехМайданчик > Ровери

Попалось мені сьогодні під замовлення ось таке от чудо...))) Що скажете???

<< < (5/8) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 03.07.2009, 10:42:39 ---Cітібайк це гібрид для неторопливої їзди по місту. Зазвичай гнутий руль, і пряма посадка характерні для цього класу. Також невеликий діапазон зірок, корзина з багажником і болотніки є частими гостями на цих велосипедах.
 Тобто це щось типу туристичного байка з сильним, дуже сильним завалом у комфорт а не проходимість.

--- End quote ---
1. гума... в мене вища і ширша... такшо проїду любе...
2. діапазон зірок.. в мене не гірше твого... а поставлю ззаду шось людське то буде і ширший...
3. болотників і багажника вже нема... підсиділку поміняти руки не доходять...

шото з визначенням не то... може так:

спринтерський родич туристичного байка важчий, але міцніший і комфортніший... тобто корні в нього як і в гібрида шосерні, але гібрид то стаер, а сіті то спрінтер.. і всеж прохідність вища ніж в гібрида...

bhagavan:

Сітібайк

ше один

енд ван море

панчохи + каблуки = сітібайк

teodor4ik:
а шо тоді в мене? *dontknow*(варіант "гімно" не пропонувати :laugh:)

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 03.07.2009, 21:27:42 ---а шо тоді в мене? *dontknow*(варіант "гімно" не пропонувати :laugh:)

--- End quote ---

сам всьо прекрасно знаєш  :laugh:

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 03.07.2009, 21:42:50 ---сам всьо прекрасно знаєш  :laugh:

--- End quote ---

вот побачив шо ти онлайн... і поняв.... 100% шось таке напишеш...
да сам знаю... просто цікаво чим він ж теоретично... нічо нічо... я його деором обвішаю буш давився слюнями...

Дописано : [time]Птн 03 Лип 2009 22:05:45[/time]я найшов... на ебею їх звуть RoadBike
Дописано : [time]Птн 03 Лип 2009 22:13:48[/time]

за таке хтють в ебею дето 150 баків(з доставкою)

а взагалі якшо когось цікавить расклад такий:

ціна ебея з дост. по англії(курс на сьоня 13) * 1.05(комісійні) + 30ф доставка в тернопіль(якшо то ровур, якшо барахло то 2ф за кг, в вартість доставки включена візуальна перевірка ламером і складування до найближчого транспорта сюда)...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version