ТехМайданчик > Ровери
Попалось мені сьогодні під замовлення ось таке от чудо...))) Що скажете???
teodor4ik:
--- Цитата: CoRacK від 30.06.2009, 23:25:57 ---Вилку бажано з локаутом, але дешеві вилки і так тугі, тому це не дуже критично
--- End quote ---
а ше краще взагалі без аморта...
ПеС.. анрі... може би десь здибились сів би на мого грата може тобі з цього класу шось би пішло...
сітібайк годич гібрида але троха асфальтовіший, троха важчий(зато твердіший), то я не до того шоб свій продати, а шоб подумати чого саме хочецця... гума в мене зара точно як в україни була, але стануть і сліки, і шось болотне... вчора по говну льотав шо прапелер, і радісно потім виліз на асфальт... еразель з малим підтвердють, хоть він і не до говен, але по лісу котиться і на асфальті не останній... а головне дешево і сердито... шас ше обвес на алівіо/деор зміню тоді не стидно бде на люди показатись... бо в стоці за 250 ацери з сісами поставили...
Erazel I-st:
Анрі, той гібрид майже брат мого по обвісці, майже одинакові типи запчастин. Дякую, тепер хоч буду знати скільки мій коштує :D . Велосипед досить класний, але блін дорогущий. Чи є сенс таке брати? Точніше сенс є завжди, але чи є фінансова можливість?
Дописано : [time]Срд 01 Лип 2009 09:28:53[/time]
--- Цитата: Anri1214 від 30.06.2009, 22:42:40 --- Да й важкий він як чорт...(((
--- End quote ---
Не парся, мій гібрид(як пересічний представник цього класу) не сильно легший, а може й такий самий як твій Трек. Так що не факт що новий гібрид буде сильно легшим за трека.
Дописано : [time]Срд 01 Лип 2009 09:32:38[/time]Ага, тед, давай устроїмо Анрі виставку байків сіті/гібрид класу. І нехай він покатається на різних і рішить що він від гібрида свого нового хоче побачити :D, щоб потім знову не міняв.
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 01.07.2009, 09:26:39 ---Ага, тед, давай устроїмо Анрі виставку байків сіті/гібрид класу. І нехай він покатається на різних і рішить що він від гібрида свого нового хоче побачити :D, щоб потім знову не міняв.
--- End quote ---
так і я про шо... мені не в падло дати ровера на день-два... зато людина точно знати буде чого хоче... тобто я коли брав ровера, то ваапше не знав шо я беру і нашо... і вже раза 3 міняв думку по поводу цього питання... дойшов до того шо хочу 2 ровери... до асфальту і до говен... але якшо окремо до говен ровур не планується, то може є смисл в чомусь, шо на біду туда заїде?
CoRacK:
--- Цитата: erazel від 01.07.2009, 09:26:39 ---Не парся, мій гібрид(як пересічний представник цього класу) не сильно легший, а може й такий самий як твій Трек. Так що не факт що новий гібрид буде сильно легшим за трека.
--- End quote ---
Вага тут не настільки критична, мій гібрид важчий ніж МТБ за рахунок кілограмових шин і багажника, але "котить" все-таки краще за МТБ, хоч і розгін гірший, ніж у Бергамонта *dontknow*. А коли я ставив шини 32 мм шириною на гібрид, то він взагалі "котив" практично не відрізняючись по відчуттю від шосера.
Anri1214:
Мій TREK доїзджає свої отанні дні, а точніше я на ньому... Все таки в суботу або в неділю буду брати гібрида... Вчора виліз на Еразельового гібрида і відчув різницю зразу, плюс зразу ж і зрозумів що це як мінімум те що мені треба... Катався по набережній вчора по мості... Розігнався до 47 км.год... далі просто не хватило передач... (42х11)... При чому швидкість на ньому тримати в 30-35 км.год не складає абсолютно ніяких проблем і не потребує ніяких зусиль в першу чергу в порівнянні з тим же мтб Тим не менше дякую за тест-драйв... Тепер я хоч точно знаю що мені потрібно...)))
Навігація
Go to full version