Загальний > Справжні велосипедисти
Нещасні випадки підчас поїздок
Dreamland:
вічно Сергію до тебе якась або гопота пяна липне або дівки сексуально озабочені....
xlibes:
А що тут такого? Як кажуть брати наші менші:
"На ловца и зверь бежит"...
Erazel I-st:
Вчора до мене додому заїхали Верті з Вєтальом і Сонцем і витягнули мене покататися. ПОтім самі смилися додому а я чухав від озера по Руській. Де мене і застала вечірня злива. Оце був душ. Мені аж рюкзак промок(брезентом всередині прошитий), а одна перчатка розлізлась на долоні. А як сушити кросовки я навіть не уявляю.
Ulka:
В мене вчора після того доща (не змокла бо встигла сховатися) задній тормоз відказав, навіть не знаю шо сталося, шось тросік заклинює і не тормозить, а права колодка тре поколесу. Добре шо хоть по рівній дорозі їхала, а то точно був би якийсь нещавсний випадок....
xlibes:
А в мене вже скоро буде рік, як хрустить один тазовий суглоб, після отриманої травми. Одна нога нормально (ліва), а права хрустить аж неприємно коли скоро іду.
Отак воно. Так що екстремальні види велоспорту - точно не для мене. Не хочу покалічитися ще більше ніж можна на кросовому ровері. :)
А тоді все сприйнялося так собі. О - буба! А ніц - заживе. Але воно вже не так як було до того. Хоч і не смертельно та не приємно. А з віком таких болячок почне вилазити ще більше.
Навігація
Go to full version