Загальний > Справжні велосипедисти

Нещасні випадки підчас поїздок

<< < (5/31) > >>

Віталько:
А я якраз переступив поріг як дощ ввалив. Перша думка в мене була про Еразела :)

Sonce:
а я вчора встиг в ту сильну дощяку доїхати з лодки до фуршету, вчора пів фуршету залило водою...а потім коли трохи пересатв добирався в маленький дощ додому...прикольно було їдеш як катер..пофіг що мокрий весь...в деяких місцях вода була по коліна....

Erazel I-st:
Вчора вночі доганяв Корака по місту. Розігнався добряче і вирішив повернути до церкви біля озера. Причому вдень мені це вдавалось без проблем. А тут вночі не побачив купу яку намели горе-прибиральники і зловив занос. Полетів кувирком і подер штани на колінах, подер коліно, плече і локоть праві. Добре що велосипеду нічого не сталось. А все через те що наші "прибиральники" не забирають сміття і пил а просто згортають його в купи, які вночі на фоні дороги легко непомітити. Достали блін.

Andy:
Еразель, а найгірше те, що зранку ті купи попилососила машина-пилосос....

П.С. Мажся йодом :)

teodor4ik:
дивно але я шото за 2 роки впав тіко раз і то ВИКЛЮЧНО по своїй дурості... рішив провірита передній тормоз після заміни... а щоб було краще видно встав і нахилився вперед. :))) шо сталось далі думаю всім ясно... одного не пойму... як я до того догадався...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version