Загальний > Справжні велосипедисти

Нещасні випадки підчас поїздок

<< < (3/31) > >>

xlibes:
Хочу додати ще п"ять копійок від себе про нещасні випадки.

Більшість пригод стається від надмірної упевненості у собі і в своєму байку (себто від дурості).

Також є такий момент як низька організація і погана злагодженість при педалюванні у колективі.
Тут уже не допоможе стежити за собою і своєю дурістю, тут ще треба дивитися на навколишніх шприхалів.

Адже саме так відбуваються часті зіткнення із падіннями (бо коли велосипед нав"ючений мотлохом, то легше падати і гальма спрацьовують із запізненням).

Так що, ШАНОВНИЙ ШПРИХАЛЮ, якщо тобі не шкода себе, то зважай на можливий травматизм твоїх друзів!!!

NECROMANT:
треба зробити карту аномальних зон (ям) на дорогах тернополя і показати товаришчам з міськради

xlibes:
Ті товариші нас успішно ігнорують і надалі так само робитимуть.

NECROMANT:
ніякі тоді вони ***не товариші а пси і буржуї

слідкуйте за мовою

Erazel I-st:
Учора вночі ганяв по Циганці і Білій. На цигнаці якісь гопніки хотіли причіпитися. Але бажання махати кулаками небуло, то я просто помахав ногами - простіше кажучи надавив на педаль. Вискочив через трамплін за зупинкою і вирішив чогось рванути направо на стежку. А там якась нехороша людина кинула в траві бетонний блок. І я влетів в нього, в результаті передня перекидка чогось почала збоїти. Не скидає на найменшу зірку. Вечором буду розбиратися.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version