Загальний > ДТП
ДТП на Монастирській
Andrizzio:
ти неправий тут. догори там точно є 2 смуги, і ти умовно маєш їх бачити навть без розмітки ))), таке є в правилах (зимою ти ж тоже не бачиш розмітки під снігом).
славута мудак ше той, хоча він міг і не помітити удар, тим більше, якшо музика голосно була, і думав шо ви розминулися.
поїхав би ти переходом на тротуар і цілий був і скоротив би дорогу.
а ше в темну пору.
я взагалі не знаю як то бики ганяють вночі, то ж нічого не видно (в ближньому світлі), їдуть тупо в напрямку дороги попри світло зустрічних, максимум шо можна реагувати то на 50-60 км/год, а в дощ і того на 40, а більша швидкість то летить так навмання, шо ніхто не вибіжить і не буде на дорозі перешкоди.
але то всьо не важливо, їхав би ти по правилах чи ні, полюбе тебе помне, а не машину, так шо, роби висновки, і переходь максимум де можливо на тротуар.
я коли їду машиною то мене дуже нервують такі як ми )))) особливо на вузьких вуличках шо і не втиснутися обігнати.
дихлофос:
--- Цитата: Andrizzio від 01.02.2016, 15:01:06 ---
я коли їду машиною то мене дуже нервують такі як ми ))))
--- End quote ---
ого, комусь чай з меліси треба пити... :D :D :D
а якщо серйозно, то краще зупинитись, вийти з машини і спокійно пояснити що не так.
я так і зробив, коли вночі хлопці без вогнів їхали по центральній дорозі.(хоча на всіх мене не стає, їздять далі) :(
Andrizzio:
--- Цитата: дихлофос від 01.02.2016, 18:43:03 ---ого, комусь чай з меліси треба пити... :D :D :D
--- End quote ---
не по темі, але хтось прочитає і зробить висновки може)
а ше улюблений момент, коли рано, машина їде одна в 5 хвилин, а якась нехороша людина ))) перед самим бампером давай на перехід з розгону, бо то перехід і воно має право ))). вдень то таке, суцільний потік машин, а коли нікого нема і кидатися під єдину машину...
В правилах ясно пише переходити переконавшись шо нема машин на дорозі
ПДР
4.14
Пішоходам забороняється:
a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
дихлофос:
м-да, а пішоходи--то взагалі окрема тема...
одного разу я чуть бабку вєлом не завалив, вже з усієї сили зажав переднє гальмо, бо заднє не справлялось;
байк став дибки на переднє колесо, і після гучного звуку падіння заднього колеса на дорогу бабка видала
на проїжджій частині:" ой, а я тебе зовсім не замітила..." :laugh:
а як вона мене могла замітити, якщо голову повернути по боках впадло, коли дорогу пересікає... >:D
bahja:
В мене був випадок, недавно, їхав правій смузі поближче до тротуару розігнався бо дорога пряма дві полоси і тут одна з припаркованих машин здає назад і виїжджає на проїзджу частину і врізаєтся в мене, я втримався думав, що ппц веліку, але благо тільки ланцюг злетів і я отримав пару подряпин. Але це не саме гірше, водій зупнився обматюкав мене, бо він мол включив аварійки,а я мав це побачити серед купи припаркованих машин і зупинитись. Поки я стояв розявивши рота, бо неочікував такого повороту, він нажав на газ і зник.
Мораль, Shit happens sometimes.
Навігація
Go to full version