Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
"бабки " на тротуарах
switch:
--- Цитата: Стечкин від 06.11.2015, 11:03:21 ---2. взагалі-то мєнти повинні ганяти тих бабок к .................... матєрі
--- End quote ---
Після того, як розберуться з бабками - настане черга велосипедистів :)
mix_g:
по тротуарах можна їздити, якщо дорого не призначена для велосипедиста. якось так
дихлофос:
--- Цитата: Юліанка від 06.11.2015, 00:01:09 ---Останнім часом все більше зустрічаю продавців скоріш за все контрабанди чи контрафакту, так званих бабульок тротуарщиць які мало того що розкладаються так що проїхати неможливо то щей всім під ряд продають свою контрабандну гидоту, в Одесі їх почали трохи ганяти а в нас якось всім все одно чи як.
--- End quote ---
а от я чув , що в Тернополі об"явили набір в поліцію? то правда?
от ти й маєш нагоду туди влаштуватись і навести з бабками порядок. :)
а якщо чесно, то не з бабок потрібно починати і не з тротуарів(моя особиста думка) :nono:
switch:
--- Цитата: mix_g від 07.11.2015, 11:20:09 ---по тротуарах можна їздити, якщо дорого не призначена для велосипедиста. якось так
--- End quote ---
ну це мабуть хіба як є знак "Рух на велосипеді заборонено". І то навря це дає право рулити тротуаром.
Стечкин:
--- Цитата: дихлофос від 07.11.2015, 14:19:44 ---а якщо чесно, то не з бабок потрібно починати і не з тротуарів(моя особиста думка) :nono:
--- End quote ---
...только массовые казни спасут Родину. (с) Робєспьєр
Навігація
Go to full version