Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
"бабки " на тротуарах
org100h:
--- Цитувати ---камнем
--- End quote ---
Чим, чим?
дихлофос:
--- Цитата: Юліанка від 08.11.2015, 17:32:43 ---Киньте в мене камнем якщо хтось не їздив по тротуару, чи не переїзжав по зебрі з одної сторони на другу
--- End quote ---
ну це вже точно сміх, та й годі; одна справа - порушувати, знаючи, що ти не прав, друга---порушувати і наполягати на своїй правоті!!!
дорогенька моя!!! я катаю еврі дей по тротуарі(бо боюсь , що якийсь напівп"яний мудак, чи купивший права за помідори колгоспник мене дожене бампером своєї колісниці) , але ніколи не горлапаю пішоходам:"розступіться , повільні черепахи..." :) :) :)
Стечкин:
--- Цитата: Юліанка від 08.11.2015, 17:32:43 ---Киньте в мене камнем якщо хтось не їздив по тротуару, чи не переїзжав по зебрі з одної сторони на другу
--- End quote ---
якщо є вибір, то я завжди їду по тротуару, а не по дорозі
бо з нашими рагулями боюся навіть дорогу по зебрі переходити, це бидло їде в центрі міста як в своєму рідному смердючому селі
можна просто встати біля зебри або навіть світлофора і за годину чи менше побачиш мразь що не пропукає пішоходів або жене на червоне світло
а суб"єктивно для мене моє життя і здоров є найбільшою ціністью
switch:
А я по тротуарах практично не їзжу, бо це довго і повільно. набагато прикольніше тримати яких 30 по дорозі.
але начитавшись ваших страхів - вже й самому страшно стало :)
Навігація
Go to full version