Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

"бабки " на тротуарах

<< < (4/4)

org100h:

--- Цитувати ---камнем
--- End quote ---
Чим, чим?

дихлофос:

--- Цитата: Юліанка від 08.11.2015, 17:32:43 ---Киньте в мене камнем якщо хтось не їздив по тротуару, чи не переїзжав по зебрі з одної сторони на другу

--- End quote ---

ну це вже точно  сміх, та й годі; одна справа - порушувати, знаючи, що ти не прав, друга---порушувати  і наполягати на своїй правоті!!!

дорогенька  моя!!! я катаю еврі дей по тротуарі(бо боюсь , що якийсь напівп"яний мудак, чи купивший права за помідори колгоспник мене дожене бампером  своєї колісниці) , але ніколи не горлапаю  пішоходам:"розступіться  , повільні черепахи..." :) :) :)

Стечкин:

--- Цитата: Юліанка від 08.11.2015, 17:32:43 ---Киньте в мене камнем якщо хтось не їздив по тротуару, чи не переїзжав по зебрі з одної сторони на другу

--- End quote ---

якщо є вибір, то я завжди їду по тротуару, а не по дорозі
бо з нашими рагулями боюся навіть дорогу по зебрі переходити, це бидло їде в центрі міста як в своєму рідному смердючому селі
можна просто встати біля зебри або навіть світлофора і за годину чи менше побачиш мразь що не пропукає пішоходів або жене на червоне світло

а суб"єктивно для мене моє життя і здоров є найбільшою ціністью

switch:
А я по тротуарах практично не їзжу, бо це довго і повільно. набагато прикольніше тримати яких 30 по дорозі.
але начитавшись ваших страхів - вже й самому страшно стало :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version