Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

"бабки " на тротуарах

<< < (3/4) > >>

Avanar:
з "Правил дорожнього руху для велосипедів"
Велосипедистам забороняється
* Керувати велосипедом з несправним гальмом , звуковим сигналом, а в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості — з не увімкненою фарою чи без світлоповертачів на велосипеді.
* Рухатися по автомагістралях і дорогах для автомобілів, а також по проїзній частині, коли поряд є велосипедна доріжка (Дане правило в нашій державі можна викреслити).
* Рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках (крім дітей до 7 років на дитячих велосипедах під наглядом дорослих).
* Під час руху триматися за інший транспортний засіб.
* Їздити не тримаючись за руль хоча б однією рукою та знімати ноги з педалей (підніжок).
* Перевозити пасажирів на велосипеді, за винятком дітей до 7 років, на додатковому сидінні, обладнаному надійно закріпленими підніжками.
* Буксирування велосипедів.
* Буксирування причепа, не передбаченого для експлуатації цим транспортним засобом.
* Розмовляти по мобільному телефону під час руху.

А от що забороняється "бабкам" на тротуарах там не написано :)

дихлофос:
Велосипедист-учасник   ДОРОЖНОГО руху...

далі можна не писати  ; шановна пані Юліанка, ви десь тут зустріли словосполучення  ТРОТУАРНОГО РУХУ??? :D :D :D

дихлофос:

--- Цитата: Стечкин від 08.11.2015, 11:40:46 ---...только массовые казни спасут Родину.    (с) Робєспьєр

--- End quote ---

це  точно,  але якщо до суду не дійде(як у випадку розборок велосипедиста і двох автомобілістів за неправильну  парковку) то буде  добре.. :)

Юліанка:

--- Цитата: дихлофос від 08.11.2015, 17:08:35 ---Велосипедист-учасник   ДОРОЖНОГО руху...

далі можна не писати  ; шановна пані Юліанка, ви десь тут зустріли словосполучення  ТРОТУАРНОГО РУХУ??? :D :D :D

--- End quote ---
Киньте в мене камнем якщо хтось не їздив по тротуару, чи не переїзжав по зебрі з одної сторони на другу

Юліанка:

--- Цитата: Terrorist від 06.11.2015, 14:06:29 ---А шо за контрабанда? Ато я шось не в курсі

--- End quote ---
ТА шось я не бачила в них касового апарата , то мабудь і за акциз не платять відповідно контрабанда

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version