ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Потрібен упор для нижнього підшипника вилки
Avanar:
Не знаю як правильно називається, але потрібен упор для нижнього підшипника вилки
Вилка стандартна 1 1/8', діаметр посадочного місця ~ 30 мм.
Потрібен тільки упор, без підшипника і чашки.
Може хтось має, або підкаже де в Тернополі можна купити
Стечкин:
Штилиц выстелил в упор.
Упор упал
аж чесну правду тобі сі кажу - збирай як воно є, бо то шо ти бажаєш імєть є вельми абстрактним плодом твоєї уяви і в реалі навряд чи існує
i1mudryk:
В комплекті рульової завжди є така деталька - кільце кочення. Знайти можна скоріш за все досить важко окремо. Думаю варто запитатися в веломагазинах чи веломайстерінях. Проте з розбору його досить важко зняти - воно напресовується на шток(скоріш за все не дуже рівне після зняття).
Але і без нього важко - призначене для посадки підшипника. Получається як конус в втулці.
Andrizzio:
вони різні, в залежності від підшипника. хіба в майстернях шукати і підбирати. Сам їжду на нерідному вже майже 2 роки :D то притерлося трохи на шаріках. В планах нова рульова.
Стечкин:
а я таки мам троха здоровля тиснути кнопки, отож й напишу
жостка вилка має ту ж висоту шо амортизаційна з утопленим амортом
ізначально корінь зла коріниться звичайно ж шо в стєчкіню, ібо та безстидна свиня похвалилася Аванару, шо поставив на 26"раму жостку вилку 28" і ровер менше став рити носом землю і сі поменшало провисання каретки
але ж там аморт.вилка мала хід 100 мм, а на аванаровому гібріді мабуть лише 63 мм - це стандартний (імхо) хід амортювилок гібрідів
тобто в випадку гібріда різниці в геометрії вела майже не буде, але ж Аванар твердо взяв за мету втнути не бачений ізврат
Навігація
Go to full version