ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Потрібен упор для нижнього підшипника вилки
Avanar:
Стечкін, не розводь демагогію. Я не питаю поради, варто міняти амортизаційну вилку на жорстку чи ні, як зміниться кут нахилу вилки при заміні і як це буде впливати на керованість. Я цього добра і цих полємік вже начитався.
В мене на купленій жорсткій вилці нема нижнього упора, а з амо вилки я його збивати не хочу, може ще прийдеться її ставити знову. Тому і питаю може хто має стару або де можна купити. Просто неохота було купляти весь комплект до рульової.
Стечкин:
я дуже сі вибачєю...
а то йа був шота взяв собі до порожньої голови, шо ти не лишив своєї маніакальної ідеї поставити нижче рульового стакана кільце - аби уникнути провисання каретки
але ж не радуйся - твоя маньячна ідея передалася меню, я тут собі компенсую відсутність баби зборкою чергового вела з безрізьбовою жосткою вилкою...
Avanar:
Питання закрито. БУшного знайти не вдалось, за комплект до рульової викидати 140 грн. впадло. Вдалось акуратно зняти з амовилки за допомогою ножа, молотка і викрутки.
Стечкин:
--- Цитата: Avanar від 03.12.2014, 22:47:03 ---Питання закрито. БУшного знайти не вдалось, за комплект до рульової викидати 140 грн. впадло. Вдалось акуратно зняти з амовилки за допомогою ножа, молотка і викрутки.
--- End quote ---
а вот тобі ні хрєна подібного !!!...
твоя безвідповідальна ідея з проставочним кільцем нижче рульового стакана засіла в моїй позбавлений розуму голові як та заноза в сраці і питання таки близько не закрито, а тіко плочинає розкриватися...
)))
Avanar:
Ладно, зима довга, щоб та заноза тобі подовше там сиділа, заодно буде про що триндіти, на:
Ти в курсі, що замість лівої вилки треба поставити праву
Якщо робити так як є ось що вийде:
(клацни по зображенню)
Мені таке положення не дуже подобається.
Навігація
Go to full version