скільки я розуміюся, на тих роверах стоїть Shimano RD-TY21 TOURNEY, а це аж ніяк не SLX , не ХТ і навіть не ТХ (
а тс міг би хоч нормально переписати назву компонентів, а то його вистачило тільки нереальну ціну написати
Пане Стечкин, я нікого не переконую, що велосипед має суперове обладнання. Я думаю, що за таку ціну з НОВОГО і з кращим обладнанням дуже багато варіантів не буде (якщо взагалі буде). Крім того не забувайте про курс. Я хочу за ровер всього 220 євро.
На рахунок більш детального опису, то краще нехай клієнт побачить вживу, і оцінить, благо Тернопіль не таке вже велике місто. Для більшості людей цього обладнання вистарчить з головою, щоб пересуватися по місту і лісах. А для "спеців" то тут немає, що писати, бо їм би мало бути зрозуміло, що непогане колесо коштує біля 1000грн, то що вимагати від цілого ровера за 4300?
в магазині футболка адідас коштує 500, на секонді 3 (Три) грн
До чого тут це, я взагалі не зрозумів
4 роки тому купив в магазині ашан за 2 кгрн, то навіть на ньому був кращий обвіс - перекидка акера, дискові гальма тектро 180 мм ротор, вилка сантур з локаутом, задня касета на 8 зірок...
"Колись були часи єнші, єнші часи нині"
ну та й чого на хлопця налетіли? там ж написано, що нові, то й звідси й ціна, та ще й торг є.
а ви хоч в курсі , скіки зараз коштує перекидка SLX в магазині? ось прошу: http://www.veloonline.com/view.shtml?id=5603
то це ще не ХТ, і не XTR, тим паче. то ж ціни зараз помінялись(в звязку з інфляцією)
певно дуже сподобався, і хочуть збити ціну