Ось тому я на Салют відразу поставив 7 швидкістну, (2 роки назад купив на Сландо за 65$), але апетит з часом росте, і деколи хочеться ще хоча би одну передачу . Довго вагався яку зірочку спереду лишати на 36 чи на 42 зуба (в мого 24-і колеса), зупинився всеж на 42, при цьому на першій без напряга виїзджаю на Шпитальну, а на сьомій по рівному крейсерська 32 км/год, от тут деколи хочеться ще одну передачу. За цих пів року "Зайчик" виправдав себе повністю, побував на Закарпатті, в Одессі, Перемишлі, Кракові.
Знайомий з роботи поїздив на моєму, тепер так само як і я купив раму за ~ 60 грн., передню вилку на базарі нікельовану, там вже є кріплення під вібрейки, але теж стикнувся з дороговизною планетарки, буде робити поки що классичний варіант з перекидкою.
З бризговиками ти однозначно намутив, постав краще спереду пластиковий і чуть ширший, і не прийдеться ліпити ці жахливі гумки, він же тепер навіть не складеться нормально.
Повезло тобі, що знайшов таку дешеву планетарку. Я планетарку купляв минулого року, то 3-швидкісну купив за 230 грн. 5-швидкісна тоді коштувала приблизно 600 грн, а 7-швидкісна - 1000 грн, що було для мене задорого (долар по 8 грн був), а дешевше не знайшов.
З бризговиками згідний. Але задній бризговик мусить бути, бо відсутня частина болотніка, яка знаходиться нижче кріплення, вона відломана, а без нього виглядає ще гірше. А спереду - я вже писав для чого. Так, неестетично, страшно, але рятує ноги. От, на днях, їду зранку на роботу після дощу, вся вода з дороги тече попри бордюр річкою шириною десь 80 см. От так я і їхав кількасот метрів по тій річці, бо автомобілі мене загнали впритик до бордюра, і виїхати звідти не було можливості, щоб їхати не по "річці", бо зразу в плечі сигналили, щоб уступив дорогу. А повільно їхати не можна було, бо на роботу треба було вчасно приїхати. Завдяки страшному бризговику, я приїхав на роботу з чистими, сухими ногами, тобто, взуттям.