ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Відреставрований і модернізований Аіст 20"

<< < (2/11) > >>

contras552:
Під час обкатки по селах і полях дійшов висновку, що треба було ставити планетарку мінімум на 5 швидкостей. Бо з 3-ма передачами по трасі швидкості трохи не вистачає, і під круту гору трохи тяжко крутити педалі. 5 передач було б в самий раз. А 7 - ще краще. Але ціни на 5 і 7-швидкісні планеарні втулки ну дуже кусаються! (((

contras552:

--- Цитата: Стечкин від 17.10.2014, 14:59:58 ---ресепкт тс ! ))

особисто я вже 3-ий рік збираюся собі втнути шота подібне на базі старого Аіста (якого в мене нема...)

--- End quote ---
Дивився на Сландо, такий б\ушний на ходу можна купити за 500 грн. Але, вигідніше брати саму раму майже безплатно, або у вбитому стані із нормальною рамою, бо і так, майже все треба міняти.

contras552:

--- Цитата: org100h від 17.10.2014, 15:48:56 ---Маю такий самий в селі на ходу, теж слюні течуть втулити туди планетарку.

--- End quote ---
Зима довга, збирайся із силами і бажанням, і вперед. А весною поїдемо разом обкатаємо.)))

vit:
Класний.
 Кожух до планетарки можна вкоротити і пустити по низу, мало б стати краще як у технічному, так і в естетичному плані.

Avanar:

--- Цитата: contras552 від 19.10.2014, 10:14:06 --- А 7 - ще краще. Але ціни на 5 і 7-швидкісні планеарні втулки ну дуже кусаються! (((

--- End quote ---
Ось тому я на Салют відразу поставив 7 швидкістну, (2 роки назад купив на Сландо за 65$), але апетит з часом росте, і деколи хочеться ще хоча би одну передачу :). Довго вагався яку зірочку спереду лишати на 36 чи на 42 зуба (в мого 24-і колеса), зупинився всеж на 42, при цьому на першій без напряга виїзджаю на Шпитальну, а на сьомій по рівному крейсерська 32 км/год, от тут деколи хочеться ще одну передачу. За цих пів року "Зайчик" виправдав себе повністю, побував на Закарпатті, в Одессі, Перемишлі, Кракові.
Знайомий з роботи поїздив на моєму, тепер так само як і я купив раму за ~ 60 грн., передню вилку на базарі нікельовану, там вже є кріплення під вібрейки, але теж стикнувся з дороговизною планетарки, буде робити поки що классичний варіант з перекидкою.
З бризговиками ти однозначно намутив, постав краще спереду пластиковий і чуть ширший, і не прийдеться ліпити ці жахливі гумки, він же тепер навіть не складеться нормально.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version