ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Відреставрований і модернізований Аіст 20"
Стечкин:
на поточний час можна побачити все більше народу на велах з 20" колесами з Європи
на них специалізується фірма Dahon, але інші теж виробляють
бачив в Франції дівчину яка на такому подорожувала
але мабуть найкраще такий вел для коротких поїздок - кілько того Тернополя?
5 кгрн я не готовий платити, тому поки що заглядаю чисто за подібною рамою
а вилки до нього є на базарі з кріпленням під ві-брейки
Стечкин:
--- Цитата: Avanar від 19.10.2014, 11:23:00 ---Знайомий з роботи поїздив на моєму, тепер так само як і я купив раму за ~ 60 грн., передню вилку на базарі нікельовану, там вже є кріплення під вібрейки, але теж стикнувся з дороговизною планетарки, буде робити поки що классичний варіант з перекидкою.
--- End quote ---
а я ізначально не хочу планетарку - дорого, незвично і нема можливості апгрейду
якщо зберуся буду робити з традиційним перемикачем
Avanar:
--- Цитата: Стечкин від 19.10.2014, 11:27:53 ---а я ізначально не хочу планетарку - дорого, незвично і нема можливості апгрейду
якщо зберуся буду робити з традиційним перемикачем
--- End quote ---
З одної сторони так, в мене планетарка коштує, як весь ровер :D, але по надійності і зручності, вона вставляє традиційний однозначно, сперечатись на цю тему не бачу змісту, маю і такий і такий ровер, крім того Олексій ти ж бачив, в Європі всі міські вєліки мають планетарки. Ну і крім того якщо ровер збирається собі не на 1 рік, а трохи більше, то воно того варте.
І ще одне, на 20-і колеса ставити звичайну перекидку, трохи небезпечно, можна легко зламати, там дуже малий зазор між дорогою і перекидкою
Стечкин:
--- Цитата: Avanar від 19.10.2014, 11:52:35 ---З одної сторони так, в мене планетарка коштує, як весь ровер :D, але по надійності і зручності, вона вставляє традиційний однозначно, сперечатись на цю тему не бачу змісту, маю і такий і такий ровер, крім того Олексій ти ж бачив, в Європі всі міські вєліки мають планетарки. Ну і крім того якщо ровер збирається собі не на 1 рік, а трохи більше, то воно того варте.
І ще одне, на 20-і колеса ставити звичайну перекидку, трохи небезпечно, можна легко зламати, там дуже малий зазор між дорогою і перекидкою
--- End quote ---
пару років тому друг спитав поради - який вел купити дочці - 22 роки - на роботу їздити 4 км
пішли разом на базар і купили конструктивно дуже простий новий вел - спереді одна зірка, сзаду накрутка, зовнішній перемикач, алюмінєва рама, жостка вилка, жіноча рама, 26" колеса, ві-брейки, мала вага - 1600 грн
вел дуже простий в ремонті/обслуговуванні
через пару місяців брат мого друга теж питав який вел своїй дочці купити
я кажу - такий же як вже купили
але той взяв і купив біля костьола бк вел Діамант з планетарокою на 8 за 3000
той вел мало не вдвічи важчий від попереднього, а планетарка накрилася не наїздивши 500 км
зара той Діамант на ремонті в Пастернака
в Європі планетарок набагато менше ніж перекидок, навіть Дахони 20" практично всі на перекидках
відносно того що перекидка тирчить зовні - є таке, але це явним чином вел для міста, а місті в нас поки ще лишилося подобіє дорог )), типа особо нема за шо чипатися тим перемикачем
vitkov:
Вже пітора року планую придбати таке для себе та жінки для подорожей країною ..
20 Pride Mini 6sp 2014
Велосипед 20 Pride Mini 6sp 2014 обзор от Velomoda
PRIDE Mini
Навігація
Go to full version