ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Відреставрований і модернізований Аіст 20"
peres:
--- Цитата: vitkov від 14.01.2015, 07:52:00 ---пане Перес невже вона в оригіналі. Там все як нове ? Де брали сідло та турепку ???
Опишіть трошка комплектуючі велосипеда та його історію з придбанням та відновленням. Дякую.
Чесно кажучи вона мені більше сподобалась від Аіста.
Які там шини і де купляли ??
--- End quote ---
Це моя дитяча "Десна" 84р/в, довго провалялася в підвалі, але була в доброму стані, бо відкатав на ній колись тільки років 5.
Вона майже вся в оригіналі, окрім:
1.Ланцюг "VELO", хоча після промивки "рідного" вияснилося, що міг би ще служити
2.Сідло замінив(знайшов на ОЛХ, але хлопака з Тернополя, тому купляв при зустрічі), старе залишилось в підвалі, не хотів "заморочуватись" з пошивом нового чохла і кріпленням до глагола, а турепка aka "бардачок для сімєйки" рідна
3.Глагол "FORCE" 25.0 x 400mm замінив, бо довжини старого бракувало, купляв в Тернополі, доречі рідкісний діаметр, кому треба знаю де ще є)
4.Передній обід дюралевий від "бузька" під 32Н, задній - базарний залізний швелер в хромі під 36Н, міняв бо старі були фарбовані, а я хотів щоб "блищали") + шприхи з базару по 50копійок
5.Покри bmxсовські Schwalbe, перед Dirty Harry PP 20x2.10, зад Knobby PP 20x2.0 + базарні камери CST, замінив бо на старих резина пересохла, тай вигляд в них не "кошерний", а в камерах при накачці "соски" повідвалювалися
Рама+вилка відпіскоструєна і пофарбована порошком в колір RAL5005, ось вийшов такий "крокодильчик"
Дякую vitkov за оцінку
Роботи проведено мінімум, але задоволення від неї і результату максимум, бо це мій перший ровер :)
тут більше фото
дихлофос:
ну я би не сказав, що роботи мінімум.але воно того варте--насолода від результату покриває всі труднощі.
але болотнички так і просяться! :)
peres:
поставлю Юра обов'язково, але хочу тільки дюралеві, такі як були на "бузьказ", якщо десь побачиш дай знати
vitkov:
АИСТ - ДЕСНА - CYCO
ЩАСЛИВІ ВЛАСНИКИ РОЗКЛАДНИХ недо-ВЕЛОСИПЕДІВ ---- ОБЄДНУЙТЕСЬ !!!
Сподобалась ДЕСНА. Рама чуть ніби довша від АІСТа . Збережено виробником симетричні пропорції рами . Виглядає пристойно .Радянський стиль у реставрації .
Процес реставрації описаний по деталях та фото.
Так тримати .
vitkov:
Виявляється АИСТ 20 колесо продається по нинішній день
І він практично не змінився.
Ціна сьогодні 2456 грн
Виробництво Білорусь .
http://www.velomoto.kiev.ua/product/velosiped-skladnoy-aist-20/
На відміну від покращень Десни які пішли у гіршу сторону.
http://www.velomoto.kiev.ua/published/publicdata/RA1626RAVE/attachments/SC/products_pictures/Velosiped-skladnoy-desna-20_enl.jpg
Год: 2014
Производитель: Аист (Белоруссия)
Размер колеса: 20"
Рама: Сталь Hi-ten, складная
Вилка: Сталь Hi-Ten
Шатуны: Сталь 46T L=170 мм, под клинок
Каретка: "Минского" типа
Цепь: КМС
Тип задних звезд: Сталь 18T
Количество скоростей: 1
Педали: Пластик, подшипники, противоскользящая резиновая вставка
Передний тормоз: Нет