ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Відреставрований і модернізований Аіст 20"
Стечкин:
там єдне шо варто уваги - планетарка
але ж лише 3 передачі + бк і невідомо скільки ще проживе
contras552:
--- Цитата: peres від 13.11.2014, 22:20:21 ---дуже симпатично получився, аж самому захотілося свою ДЕСНУ2(1984р/в) реанімувати, але не знаю ще, що в нею робити, чи крокодилити чи підтягувати до сучасності. хочу запитати в знаючих, чи може цей ровер http://ternopol.ter.olx.ua/obyavlenie/pdltkoviy-velosiped-kalkhoff-chic-choc-ID9Zmlt.html#d56b64ae36 виступити донором в плані коліс + вилка + передній тормоз, чи задорого?
--- End quote ---
Десна2 має колеса 20", а той ровер, що по ссилці - 24". Як він може бути донором до Десни2? Чи я щось не так зрозумів? Що таке "крокодилити"?
teodor4ik:
Панове, якби шо, то планетарку сраньС7 маю лишню, але без тої пиписьки зверху, шо її переключає і манетки. Якби кому було тра, то домовимось. Перекидку вчепити навіску не проблема, тра тіко шукати коротколапу і банальний жалізний захист до неї. Також можу поділитись валами кареток, подарених мені Стечкіним, під квадрат для таких кареток як тамки. Це позволить добавити передач, або бодай поставити людські шатунці. Тутка попадаю рідко, але хто захоче, той знайде.
peres:
UPну темку, думаю ТС не проти
contras552 приймай в компанію до свого "бузька" мою "десну"
vitkov:
пане Перес невже вона в оригіналі. Там все як нове ? Де брали сідло та турепку ???
Опишіть трошка комплектуючі велосипеда та його історію з придбанням та відновленням. Дякую.
Чесно кажучи вона мені більше сподобалась від Аіста.
Які там шини і де купляли ??
а це таж складна Десна але вже у сучасній інтерпретації . Скажу тільки , шо в минулому він цікавіший був, і як завжи у нас прогрес пішов у зворотню сторону.
Обзор велосипеда Дорожник Десна
Навігація
Go to full version