ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Cannondale Trail 5

<< < (4/9) > >>

paravozz:
Скажем, що зйбс  :)

vitkov:
Велосипед супер ,навіс також. Але скільки людей стільки думок. Самий кращий апргрейд всього ,  що є в наявності, це заміна  рами.

Kotandrey:
Стосовно рами, на двохпідвіс не хочу міняти, а купувати раму на якій би писало Спеш чи Трек не діло!
Вага влаштовує, конструкція також, єдине що розмір на 1 розмір більший ) а так все норм, для неагресивного катання саме то.

Не скажу що і в цю сторону не дивлюсь, дивлюсь але поки не відповів собі на питання, окрім розміру і етикетки, що мене не влаштовує в цій рамі  :( ,  може справді кольоровості бракує  :)   а ?

vitkov:

--- Цитата: Kotandrey від 18.02.2015, 15:26:51 ---Стосовно рами, на двохпідвіс не хочу міняти, а купувати раму на якій би писало Спеш чи Трек не діло!
Вага влаштовує, конструкція також, єдине що розмір на 1 розмір більший ) а так все норм, для неагресивного катання саме то.

Не скажу що і в цю сторону не дивлюсь, дивлюсь але поки не відповів собі на питання, окрім розміру і етикетки, що мене не влаштовує в цій рамі  :( ,  може справді кольоровості бракує  :)   а ?

--- End quote ---

кольоровсті діло другорядне. Бракує  у рамі сучасного дизайну, стилю  який би підходив до часу

Erazel I-st:

--- Цитата: Kotandrey від 18.02.2015, 15:26:51 --- може справді кольоровості бракує  :)   а ?

--- End quote ---
Пару деколів не завадять. Але не аляповато цвітастих, а якихось стрімких ліній, котрі б підкреслювали форми рами. Тут вже задача для дизайнера щось придумати.
[spoiler]

як бачимо на кубі не так багато ліній, але вони всі для створеннє єдиного цілістного образу

[/spoiler]
 Як на мене найкращий ефект дають лінії що овивають раму там прямують спереду до заду(тобто більше горизонтально чим вертикально). Вони додають довжини і стрімкості вигляду. Гадаю отак побавившись в дизайнера можна перетворити раму на справжню красуню. Я вже писав таке Сані, а так як у вас рами тепер одинакові то вирішив написати і тобі :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version