ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Cannondale Trail 5

<< < (5/9) > >>

Kotandrey:
Про сучасність підтримую Vitkov, тут ти в точку ))

В нас хтось займається гарною обклейкою роверків?

Народ, як думаєте, яка демократична ціна на таку раму може бути?
Так щоб продати реально, може справді замінити на новішу, тоді з того що купив вже нічого не залишиться  :)

Знаю думку багатьох велолюбителів, що не варто апгрейдувати бу велосипед, краще продати, купити новий, не вигідно і все таке..
Недавно пройшовся по наших веломагазинах, думав може справді все разом продам і прикуплю з невеликою доплатою з гідною рамою, та деееее там, ціни космос, окрім рами у велосипеді, який вартує 18 кілогривень нічого нормального у ньому немає, а купивши його, знов почнуть лізти думки типу може замінити треба це і це і це іт.д.

Після всього апгрейду який я здійснив, я зрозумів багато нюансів в запчастинах та специфіку їхньої роботи, поставивши їх на свій байк та відчувши красоту їзди на ровері, я б зараз ні защо не купив вел у магазині чи бу, виключно переборка  хорошого бу або складання повністю з нуля.

Sany:
Роби так щоб подобалось тобі. На мою думку нові обода дадуть +100 до крутості. Але згідний що наклейки не помішали б... собі теж щось ще придумаю.

vitkov:
Звичайно що з таким обвісом як у топікстартера у магазинах космічні ціни. А що у магазині .як кажуть  дорогий велосипед в міру  звичайно. Пуп це рама а навколо неї все крутититься та здешевлюється. Тому  самий супер варіант підібрати під наявне у автора новішу раму і буде велосипед те що треба .Хоча для ізди це не є дуже супер актуальна ціль.Але вже як так пішло тягнутися до кращого , заміна рами на сучаснішу багато б змінила у кращу сторону .якось так

Erazel I-st:
Ну он візьми у Дихлофоса Раму Булс. І красива і в міру легка, ну і ціна не велика, 100 уе всього. Правда ростовки 20-21. Скільки там у тебе росту?  :)

Kotandrey:
167 см )
Раму треба S-ку !

Vitkov ти правий, на їзді це абсолютно не відчутно, це і стримує міняти на іншу, вот якби трісла чи ще щось )) то тоді так, а так накатиста, легка, проста по контрукції, бракує тільки сучасноті )

Народ, якщо б в когось була цікава рама (виключно хардтейл)  в моєму розмірі, то б забрав  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version