ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Купівля нового, б/у, (поради, пропозиції)

<< < (15/16) > >>

mix_g:
Мене тоже іноді відвідує думка про двопідвіс, жопа мягкості  требує   :-(  Тільки треба брати до уваги те, що  двопідвіс  вимагає  набагато більше догляду, обслуговування.  Як говрить Стєчкін, чим  простіше- тим легше обслуговувати, довговічніше. Та й ціни кусаються.  Але якщо маєш бажання, бери, тіль обов'язково пожмакай ту раму, вилку.

Отправлено с моего PAP5503DUO через Tapatalk

YxTu:

--- Цитата: mix_g від 29.09.2014, 23:14:29 ---обов'язково пожмакай ту раму, вилку.

Отправлено с моего PAP5503DUO через Tapatalk

--- End quote ---

ровер в Мукачево 308 км.  :(

Vadila:
Наложним платежом через Інтайм, прийде подивишся, помацаєш. Я свого в Чернівцях купляв.

switch:

--- Цитата: teodor4ik від 14.05.2014, 01:12:30 ---мірялка та - до дупи. Хватає дюймової лінійки (таки 2 повних звена - то є дюйм).
1% - це не пізнак *опи, а знак того шо якшо більше, то касету тра міняти тоже.

--- End quote ---
пост старенький, но... :)
лінійкою конечно тоже можна, тільки от тре нормально руку набити. Пряма ділянка ланцюга над пером - це десь 10 дюймів. Знос на 1% - це 1/10 дюйма.  Не будеш же ланцюг знімати з чужого вела, щоб перевірити, наскільки він там розтянувся. А щоб заміряти таке зміщення лінійкою - треба ще гарний зір мати і щоб руки не тремтіли :) А індикатор вставив раз одним боком, раз іншим - і маєш "діагноз". Швидше і простіше, да і коштує він копійки...
А стосовно зношених касет і ланцюгів - то я особисто на такому попав. Ланцюг 93-й шимано, топовий фактично. Касета тож не з дешевих, а пройшло може півтори тисячі до перших проскакувань, і далі заміна данцюга+касети+середньої зірки на системі.

YxTu:
задам конкретніше питання.

амортизатор RockShox Monarch 3.3 спрацьовує
1. від ваги велосипедиста - коли він сідає на ровер по горизонталі зверху вниз ? (тут зрозуміло як підкачаєш так і спрацює)

2. чи він спрацьовує лише коли попадає заднє колесо на перешкоду по горизонталі  знизу вверх ?   

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version