Була нагода колись у Польщі читати газету . На моє велике здивування, як справжнього галичанина вразила рубрика ОТДАМ ЗАДАРМО.
В голові немогло таке вкластись та знайти місце у світогляді ще тоді початкового емігранта . Читав по кілька раз і очі тому невірили як то так.
У процесі модернізації велосипедів завжди залишається таке щось, що і служити ще може , але вже непотрібне. Викинути жалко , а місце займає .
Тому виникла така ідея вести рубрику чи тему де такі запчастини можна віддати за так, або вже як кажуть у нас за СІК чи бутилку пива якщо вже важко за так розставатись .
Дані непотрібні запчастини ще можуть служити іншим щасливим власникам, які вже нам непотрібні . Я думаю це краще ніж вони будуть припадати у полках гаражів пилюкою та старіти морально . Тому давате допомагати один одному . Адже ми українці і хто нам допоможе як не ми один одному .Шануймося бо ми того варті. І як кажуть у добру ПУТЬ
Пропонуйте все чим готові поді із іншими . Дякую
Виставлю пізніше загальне фото того що готовий віддати іншим велосипедистам із запчастин, які шукають нового власника
В наявності шини французькі 2 штуки 2.25 фірма
перекидки перед 2 штуки
колесо заднє 1 штука зі втулкою та спицями втулка на касету на різбі
задні перекидка 1 штука і
ше багато цікавого
приклад
https://www.youtube.com/watch?v=EeGF4Ri1a-A