а краще візьми для наслідування Вітю Онисківа - той коханій за півтора кілобакса склав ровера навіть без кредита
Складати ровера, це той самий кредит, і без відсотків. Раджу всім хто не отримує по 5 штук грн. на руки що місяця але хоче щось пристойне.
В мене взагалі зарплати нема, тільки денний заробіток, і про ровер навіть за 3.500грн. міг тільки мріяти, доречі саме стільки коштував мій трек який на день народження подарувала мені мама, за що їй ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую.
Потім вже почав розуміти що ровер складається з компонентів і що шприха від колеса з апарата моєї мрії коштує якихось 7грн. Але з цим я розібрався коли в мене вже був мій вел. і продати я його якось не міг, та й не хотів. А тим часом душа бажала свята, і свято розпочалось з ідеї щось скласти для жінки, хоче вона того чи ні. Ну а далі все якось пішло саме собою. Звичайно, без терпіння у цій справі ніяк. Чого і всім побажаю.
Привіт. В наші не легкі часи, хотілось би купити ровер для жінки, простенький.
Міша, тут біля мене відкрили магазин з б.к. роверами, пару днів назад допомагав знайомому вибирати два ровери - один для нього, другий для малого. Зайди глянь, дуже багато різних було, в тому числі дамок. Я б навіть мав бажання з тобою підти, бо самому цікаво ще раз все обдивитись, тоді трохи поспішали і я шось не задовільнився від візуального контакту з тим роверовим лісом.