ТехМайданчик > Спорядження
Вибір палатки
bhagavan:
--- Цитувати ---сам би її забрав - але бюжет - 400 грн. на палатку
--- End quote ---
В мене намет взагалі в кошторис витрат не вписаний, але між 400 і 700 не така вже і велика різниця - можна підтягнутися.... мабуть я все таки би підтягнув пасок, шоб купити річ достойнішу....
П.С. Будеш купляти через нет - свиснеш - візьмемо два намети - може на доставці зекономимо :)
wolf:
--- Цитата: bhagavan від 04.06.2007, 12:04:10 ---ги-ги (тупенькі гигикання незрозуміло чим задоволеного ведмедя):
http://www.terraincognita.kiev.ua/img/catalog/tents/big/skyline_2.jpg
Внешний тент: 185T полиэстер Rip Stop, 6000мм H2O, силиконизированный, огнеупорная пропитка, швы проклеены
Внутренняя палатка: 190T полиэстер Rip Stop, "дышащий", водоотталкивающая пропитка
Каркас / Вес: Дюралюминий 7001-T6 8,5мм / 2,60кг
я б таку взяв :) - ціна 740 грн
--- End quote ---
імхо дешевше всього вийде за цей 740 заплатити, бо на нормальний справжній намет схожий)
я собі мабуть куплю, як гроші будуть, так що оголошую набір бажаючих на гуртову закупку
в мене є декілька знайомих, що намагалися бути найрозумнішими, купуючи дешеве спорядження і по собі також знаю, що в даному випадку економія собі дорожче виходить
в мене зара польский намет greenside indus-2 - нонейм типа за $20
його вуглепластикові дуги почали тріскати на 4-ий день, довелось самому робити з алюмінію, так що важить він тепер всього 1300-1400 гр (без тента) і не знаю що з ним далі робити - викидати шкода, а продати совість не дозволяє)
wolf:
--- Цитата: bhagavan від 04.06.2007, 12:04:10 ---я б таку взяв :) - ціна 740 грн
--- End quote ---
імхо 740 грн за такий намет - недорого
bhagavan:
wolf, дякую, я зрозумів, втретє мож не повторювати :)
просто мене ті фібергласові трубки так налякали - словами не передати :o
Думаю та різниця в 300 грн між мінімальним і достойним наметом є досить прийнятною....
Лишилось заглянути в тумбочку і знайти там гроші :)
Dreamland:
Commandor: Midnight II 597 грн.
Вага: 2.6 кг
Кiлькiсть мiсць: 2+1
Розмiр у складеному станi: 15x15x55 cм
Зовнiшнiй тент: Nylon Taffeta 190Т silver, waterproof 3000 мм
Внутрiшнiй тент: Nylon Taffeta/Polyester
Каркас: дюралюмінієва трубка 10 мм
Пiдлога: Nylon oxford 210 D, waterproof 5000 мм
а як вам оця?
Навігація
Go to full version