ТехМайданчик > Спорядження

Вибір палатки

<< < (4/15) > >>

xlibes:
Вибір палатки, то серйозний крок, то як перехід на наступний рівень Шприхатого життя.
Мені певно ще зарано. Тому я схалявлю і у свій перший велопохід поїду без власної палатки. (Та й певно не варто кожному везти окрему палатку  :))
А на рахунок іншого спорядження прийдеться щось вирішувати.

wolf:

--- Цитата: bhagavan від 04.06.2007, 21:53:29 ---Лишилось заглянути в тумбочку і знайти там гроші :)

--- End quote ---
для тих, хто забув, нагадую: тумбочка з грошима (тобто джерело грошей) знаходиться у власній голові)

bhagavan:

--- Цитата: wolf від 05.06.2007, 12:04:45 ---для тих, хто забув, нагадую: тумбочка з грошима (тобто джерело грошей) знаходиться у власній голові)

--- End quote ---

Для тих, хто в панцернику:
Тумбочка - це така скриня з шухлядою. А тумбочка з грошима - це така скриня з шухлядою, в яку я складаю зароблені власною головою гроші. Фірштейн :) ? Ци пан не муві по нашому?  ;D

wolf:

--- Цитата: Dreamland від 05.06.2007, 09:20:39 ---Commandor: Midnight II 597 грн.

Вага: 2.6 кг
Кiлькiсть мiсць: 2+1
Розмiр у складеному станi: 15x15x55 cм
Зовнiшнiй тент: Nylon Taffeta 190Т silver, waterproof 3000 мм
Внутрiшнiй тент: Nylon Taffeta/Polyester
Каркас: дюралюмінієва трубка 10 мм
Пiдлога: Nylon oxford 210 D, waterproof 5000 мм

а як вам оця?

--- End quote ---
дуже субєктивні враження (імхо) про КОММАНДОР
в них якось все недороблене в деталях, внаслідок чого створюється неприємне загальне враження
чому не зробити намет зеленим? Синій в сутінках виглядає як білий і його здалека видно
вибирав собі зимову куртку - в командорів дизайн, як з радянського магазину спортоварів. і якість така ж
маю термобілизну КОММАНДОР - сорочка на мене маленька, штани на задниці великі, штанки коротше сантиметрів на 7 - але ж купив найдешевшу, так що вийшло найдорожче)
вот за їхні намети нічого не знаю, але сильно підозрюю що ціна відповіє якості

wolf:

--- Цитата: bhagavan від 05.06.2007, 12:30:13 ---
Для тих, хто в панцернику:
Тумбочка - це така скриня з шухлядою. А тумбочка з грошима - це така скриня з шухлядою, в яку я складаю зароблені власною головою гроші. Фірштейн :) ?

--- End quote ---

щиро радий за тебе

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version