Шукав по наших магазинах, замовляв в РБ, безрезультатно. Знайшов на шприсі
а можна попросити про послугу? можете заміряти мені пару розмірів, бо мабуть попрошу на роботі фрезернути, бачу народ в неті робив так, але не впевнений в правильності розмірів.
цікавлять розміри від осі колеса до осей кріплення стандартного адаптера (розміри 1 і 2, червоні) а також для контролю відстань від осі колеса до осі різьбових отворів стандартних адаптерів (на які власне каліпер садиться, до площини, на яку сідають "шайби-напісфери". розміри 3 і 4 зелені).
якщо від центра осі поміряти проблематично - то можна тоді від осей кріплення Треківського адаптера до рами ті ж розміри зняти, ліві від лівого, праві від правого отворів.
Точність до мікрометрів не потрібна - це мені треба, щоб перевірити креслення - якщо все зійдеться - то буду робити по тих розмірах, що на ньому вказані.
буду дуже вдячний
ПС: ротор ззаді стоїть який? 160 мм?
ППС: і якщо є можливість - було б супер, якщо б зняли на фото "в анфас" цей перехідник зблизька - я би тоді може й по фото визначив розміри по пропорціях відносно завідомовідомих - додадкова перевірка.
- відпала потреба, знайшов фото в неті.
вот з розмірами - таки було б не зле, бо креслення, яке мені підходить, хлопака малював з екрану, з таких фото, тому точність там....
якщо кому цікаво -
креслення адаптерів для 160-ки і 180-ки є тут.