Люди є різні...
Одні купують річ і вижимають з неї 100% можливостей, інші - затяті тюнери, і їм головне процес, а цілі вже вибираються під поточні можливості
І одне одного їм ніколи не зрозуміти.
Це ми з тобою тоді за півоти зустрічались? Ти ж наче вилку тоді міняти хотів - вже поміняв? От хороша вилка - це реально зразу відчувається що в велосипеді щось змінилось. Відколи на практично ашанчик дружини поставив майже нову воздушку Маніту Скареб - на її велику став любити кататись більше ніж на своєму Треку. А все того що в мене примітивна пружинка, а в неї вже реальний аморт.
Тбнінг класна штука, але як на мене - краще вкладати гроші в те, що дасть відчутний результат, а не просто на один понтовий напис більше на велику з"явиться.
Не скажу що мені екстерєр вела взагалі по барабану, але я коли катаюсь - я тащусь від їзди, а не від того, яка в мене комплектуха. Чи дадуть відчутний результат нові вілсети на ХТ для покатушок довкола озера - ну не знаю... Хороша гума от (не на вигляд, а по ходоим якостям) - мені здається результат дасть куди відчутніший.
Кстаті в своєму Треку 4900 наразі поміняв:
- покришки (купив з максіс ДТН, шикарна покришка для асфальту, але ніфіга не тримає на грунті після дощу - то докупив комплект Адвантеджів. І до речі на них чуть не здох, як останнього разу переганяв велик з тернополя в Теребовлю своїм ходом - в житті б не подумав що гума так впливає на ходові якості. Хотя справедливості заради мушу визнати, що за грунт чіпляється як кігтями)
- знайшов в неті і докупив простий рокшоківський масляний демпфер за 200 грн під свою вилку, чим перевів її з рівня простої пружинки до рівня пружинно-масляного майже амортизатора
.
В велосипед дружини капіталовкладень іде побільше