ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Хочу змінити втулки і обід, стикнувся з проблемами

<< < (7/10) > >>

Стечкин:
неправда Ваша

а по вилці - купи алюм, а ще краще карбон, але жостку

Стечкин:

--- Цитата: paravozz від 18.02.2014, 18:58:09 ---перебирайтесь в мій бортовик, щоб тут не флудити

--- End quote ---

як тут флуду не буде - кількість постів на шприсі в рази поменшає  :)

http://shpryha.te.ua/index.php/topic,8996.0/topicseen.html - продажа коліс за внятну ціну - тобі ж тре обід під диск - можна вдвох ті колеса купити, взяти з них кому що треба - імхо взаємовигідно

switch:
Хочу Стєчкіна запитати...
День добрий.
тут мова за ободи йшла - то в мене зараз стоїть питання поміняти обода того що погнув минулого року і віддати дружині. І думаю, що би то взяти зараз.
Понти не головне, бюджет обмежений.
В принципі прийнятний варіант Mach 1 (2,1) NITRO (якщо назвою не помилився, треба ободові гальма і покришки 2.1-2.3, ціна таких біля 190 грн).
Але дивлюсь Ваймани про які тут згадували суттєво дешевші, то я от спитати в практика хотів би: є сенс платити за Маки, чи скажем той же ZAC2000 не сильно гірше буде? Чи ZAC2000 не піде, а варто іншу якусь модель глянути?
Дякую.

Стечкин:

--- Цитата: switch від 11.03.2014, 17:06:57 ---Хочу Стєчкіна запитати...
День добрий.
тут мова за ободи йшла - то в мене зараз стоїть питання поміняти обода того що погнув минулого року і віддати дружині. І думаю, що би то взяти зараз.
Понти не головне, бюджет обмежений.
В принципі прийнятний варіант Mach 1 (2,1) NITRO (якщо назвою не помилився, треба ободові гальма і покришки 2.1-2.3, ціна таких біля 190 грн).
Але дивлюсь Ваймани про які тут згадували суттєво дешевші, то я от спитати в практика хотів би: є сенс платити за Маки, чи скажем той же ZAC2000 не сильно гірше буде? Чи ZAC2000 не піде, а варто іншу якусь модель глянути?
Дякую.

--- End quote ---

імхо при їзді різниця не відчувається між вейманом і мачом, особливо якщо по наших ямах катати
але вейман при ціні на базарі 130 грн має подвійний пістон тобто набагато міцніший

switch:
А де їх саме на базарі в нас продають, щоб глянути?
про подвійний пістон - це про ЗАК2000 (по ціні - ніби він)?
по якості металу вони взагалі нормальні більш менш, бо їздити таки будуть не по асфальту в основному, хоч і без екстріму - ну таке майже справжнє кроскантрі :).

так почитав - кажуть люди що велике значення в живучості колеса має якість шприхування і самих шприх. Шприхи в нас нормальні є?
так то читаю ніби нічо так відгуки. кажуть бояться трохи бокових ударів, але хз, мож люди порівнюють з Мавіками якимись в 3-4 рази дорожчими...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version