ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Хочу змінити втулки і обід, стикнувся з проблемами

(1/10) > >>

paravozz:
Значть стоять в мене втулки quando, я так розумію, вони не очень.
Крім того, передній обід в мене mach1 mx disc. Крутий ,чорний, з наклейками. задній якийсь сірий.

Надумав я замінити втулки на XTшні, і заодно задній обід змінити на такий як передній.
Як виявилось, в мене втулки (і обода) на 36 шприх. Ну обід такий купити не є проблема, а вот XTшних втулок на 36 немає.
Виходи є три.
1. Тупо замінити задній обід, втулки залишити старі. Але я не знаю, чи нормальні вони.
2. Купити втулки на 32 і купити 2 нових ободи. Але тоді я б вже брав обода білого кольору.
Тако прикинувши, вілсет мені влетить в 1000+. Крім того, тре купити нові покришки, бо старі ніякі.
Таким чином ціна "заміни ободу" буде приблизно 1500грн. Пів ровера майже.
Не знаю, що робити,  а сезон не за горами

sergyjko:
http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=44&t=27732&hilit=Shimano+FH+M756

Shimano XT HB-M756 36h black front----------------------- 300 грн
пише шо передня але на фото задня, поговори з цим продавцем, думаю він допоможе.

Стечкин:

--- Цитата: paravozz від 10.02.2014, 09:32:37 ---...
Виходи є три.
1. Тупо замінити задній обід, втулки залишити старі. Але я не знаю, чи нормальні вони.
2. Купити втулки на 32 і купити 2 нових ободи. Але тоді я б вже брав обода білого кольору.
Тако прикинувши, вілсет мені влетить в 1000+. Крім того, тре купити нові покришки, бо старі ніякі.
Таким чином ціна "заміни ободу" буде приблизно 1500грн. Пів ровера майже.
Не знаю, що робити,  а сезон не за горами

--- End quote ---

я лише ДВА виходи нарахував... )))

якщо серьозно:

навіть такому невибагливому як я, твій задній обід не сподобався. як правило на вели, що продаються в укршопах, ставлять неякісний обвіс з метою знизити ціну закупки. приходить чел вперше в житті вел купувати, бачить шо на рамі БЕРГАМОТ пише, а які втулки\обода він і не подивиться

якщо тре дуже дешево - купи обід на базарі, він коштує 60-80 грн, не фірма, але їздити будеш довго, без проблем і без понтів.
до речі обода на 36 в загальному випадку дешевше, ніж на 32.
трохи дорожче купити брендовий обід, втулки квандо полюбе ще на 2-3 роки тобі стане
як вже надумав все колесо міняти - можеш купити задню втулку не шимано, але на промпідшибниках, наприклад Х17, вони довговічні і не потребують обслуговування

переднє колесо є сенс міняти лише як є зайві гроші і тобі заважає жити той факт, шо на втулці написано квандо, а не Шимано

org100h:

--- Цитата: Стечкин від 10.02.2014, 12:25:29 ---втулки квандо полюбе ще на 2-3 роки тобі стане

--- End quote ---
Два сезони :) потім в задній втулці (квандо) просто відвалився барабан.

Стечкин:

--- Цитата: org100h від 10.02.2014, 15:47:07 ---Два сезони :) потім в задній втулці (квандо) просто відвалився барабан.

--- End quote ---

чомусь я впевнений що більше тебе наїзжаю - нічого не відвалилося

а шо треба розуміти під "барабаном" ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version