Мандрівки > Майбутні

29 червня-01 липня.

<< < (6/12) > >>

Erazel I-st:
Незнаю як інші а я багажника немаю і мати незбираюсь. Тому можу взяти тільки те що влізе в мій рюкзак. Але може взяти щось важке. Головне щоб в рюкзак влізлось. Тому одразу шукайте щсоь негабаритне і важке.
 Або ж можу везти ремнабір для всьог гурту. У мене ітак більша частина вантажу в рюкзаку це набори ключів. вижимка і запаски.

Sonce:

--- Цитата: erazel від 13.06.2007, 10:24:06 ---Одне обідно. 30 випускний у школах. неохота пропустити марш випускників  випускниць  ;).

--- End quote ---

випускниці будуть йти 23 числа...

Віталько:

--- Цитата: Sonce від 13.06.2007, 14:12:49 ---
--- Цитата: erazel від 13.06.2007, 10:24:06 ---Одне обідно. 30 випускний у школах. неохота пропустити марш випускників  випускниць  ;).

--- End quote ---

випускниці будуть йти 23 числа...

--- End quote ---

Випередив  :)

xlibes:
Erazel візьми собі в сумку цеглу - вона важка і не габаритна.
Тепер серйозно: народ зайвого металобрухту не брати! (за умови що пан Erazel поїде і візьме все обіцяне).
І ще одне: я не встигну купити си спальника і карімата (а може і не буду мати за що), то є прохання на цей раз мене виручити, якщо в кого є така змога.

Erazel I-st:
А ми недамо тобі замерзунти. Роздінимо тебе і Ульку і положимо разом. Ви й загруєте один одного теплом власних тіл.  ;D. да й собсно теж без спальника і керемата. тому скоріше за все буду шукати вкого позичити.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version