Мандрівки > Майбутні
29 червня-01 липня.
Erazel I-st:
Незнаю як інші а я багажника немаю і мати незбираюсь. Тому можу взяти тільки те що влізе в мій рюкзак. Але може взяти щось важке. Головне щоб в рюкзак влізлось. Тому одразу шукайте щсоь негабаритне і важке.
Або ж можу везти ремнабір для всьог гурту. У мене ітак більша частина вантажу в рюкзаку це набори ключів. вижимка і запаски.
Sonce:
--- Цитата: erazel від 13.06.2007, 10:24:06 ---Одне обідно. 30 випускний у школах. неохота пропустити марш випускників випускниць ;).
--- End quote ---
випускниці будуть йти 23 числа...
Віталько:
--- Цитата: Sonce від 13.06.2007, 14:12:49 ---
--- Цитата: erazel від 13.06.2007, 10:24:06 ---Одне обідно. 30 випускний у школах. неохота пропустити марш випускників випускниць ;).
--- End quote ---
випускниці будуть йти 23 числа...
--- End quote ---
Випередив :)
xlibes:
Erazel візьми собі в сумку цеглу - вона важка і не габаритна.
Тепер серйозно: народ зайвого металобрухту не брати! (за умови що пан Erazel поїде і візьме все обіцяне).
І ще одне: я не встигну купити си спальника і карімата (а може і не буду мати за що), то є прохання на цей раз мене виручити, якщо в кого є така змога.
Erazel I-st:
А ми недамо тобі замерзунти. Роздінимо тебе і Ульку і положимо разом. Ви й загруєте один одного теплом власних тіл. ;D. да й собсно теж без спальника і керемата. тому скоріше за все буду шукати вкого позичити.
Навігація
Go to full version