Мандрівки > Майбутні
29 червня-01 липня.
Ulka:
--- Цитата: erazel від 13.06.2007, 15:24:52 ---А ми недамо тобі замерзунти. Роздінимо тебе і Ульку і положимо разом. Ви й загруєте один одного теплом власних тіл. ;D. да й собсно теж без спальника і керемата. тому скоріше за все буду шукати вкого позичити.
--- End quote ---
Я вас двох пороздіваю і заставлю спати надворі під палаткою з комарами на пару. >:D
Erazel I-st:
БЛ_. ще хтось зведе до сексу або т.д. то поселеться в бані >:D. Достали. прям шо діти. Улька. твою дивізію. то метод загрітися такий. ніщо так не гріє як живе тіло збоку. Ібо 36 градусів. Я так часто грівся з друзями в лісі кли замерзали вночі.
Ulka:
хто тобі казав шо я до того зводжу, ти сам мене до тої думки підштовхнув. :P
я чула шо такий спосіб допомагає зігрітися, та чомусь не горю бажанням так зігріватися.
:-*
xlibes:
От і дякую вам, панове Шприхалі! Це мій перший велопохід і я вже маю перспективу спати чи то голим, чи то надворі і з комарами. Навіщо от так мене? За що? Що я вам поганого зробив? Я ж добрий і миролюбивий, я й мухи в житі не обра... (ну кілька сотень задушив)...зив.
Ulka:
Будемо двоє спати голі, босі, під палаткою і з комарами, бо я тоже без спальника. :D
Навігація
Go to full version