Мандрівки > Майбутні

15 квітня 2007 року

<< < (2/7) > >>

Sonce:
і я приєднуюсь до поїздки.... :) Давно вже хочу в Сидорові побувати...

Erazel I-st:

--- Цитата: bhagavan від 11.04.2007, 19:20:25 ---Власне, не хтів казати, але то провідні тернопільські гравці підкинули нам ідею вивезти еразела кудась світ за очі, бо, казали, гра відповідальна - зайвий ризик ні до чого  :D

--- End quote ---
І яка ж ... це зробила?

Dreamland:
Еразел - пропоную свій моск вийняти і запхати в бутель зо спиртом і залучити його До "ЩО? ДЕ? КОЛИ?" - а боді нехай крутить педалки разом з нами - ми обіцяємотобі що не будемо ображати твоє боді - а будемо всяко підтримувати і не будемо навантажувати його високоінтелектуальними розмовами.

wolf:

--- Цитата: Zombie [Coffe] від 11.04.2007, 17:22:53 ---запхає у кишеню 20 грн
 польовими дорогами до лісу Підчас поїздки мандрівники  позглядаються синагоги,  і близько 18-00 опиняться на залізничній станції Копиченці, де всі придбають квитки і до 20-ої год. 38-и хв.   - до Тернополя.
Під час мандрівки десь 5 км пройдуть пішки.

--- End quote ---
останнього разу сильно шкодував що взяв лише 35 юанів, треба було на 100 більше
з синагогами - повний обман) не було минулого разу синагоги і знов не буде!
полОві дороги по лісу - це зовсім не те, що подумали непосвячені. Я пояснити не годен, бо як викреслити всі мати, буде суцільний прочерк
хіба що число 5 треба в ступінь піднести, тоді буде близько до реального кілометража по лісі
я так зрозумів, що бус з тернополя буде в копиченцях з 18-00 чекати роверистів, а після 20-38 поїде вишукувати їхні трупи по навколішніх лісах :D

Zombie [Coffe]:
3 Так говорив Господь Бог: Горе на пророків безумних, що ходять за своїм духом та за тим, чого не бачили!
Книга пророка Єзекіїля 13.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version