Мандрівки > Майбутні
15 квітня 2007 року
Zombie [Coffe]:
--- Цитата: bhagavan від 11.04.2007, 19:20:25 ---Власне, не хтів казати, але то провідні тернопільські гравці підкинули нам ідею вивезти еразела кудась світ за очі, бо, казали, гра відповідальна - зайвий ризик ні до чого :D
--- End quote ---
Ага точно, тільки він не відповідає, як здавалось би, а запитує строгим голосом в мікрофон, як Ворошилов просто :)
Dreamland:
а шо буде дух Ворошилова в Тернополі на грі? якшо так то який в кебену ровер - гайда на "Що?Де?Коли?"
Сім самураїв:
о, тут місцевий ведучий також дюже колоритна особа. до кінця кожної гри 97 % гравців починають його тихо ненавидіти. дивно, як він умудряється завжди тримати такий стабільний резульатат?:)
udav:
Ох і класний ви маршрут затіяли але шкода що я незможу з вами, в мене в суботу КВН в якому я беру участь і ще коліно не повністю відновилось після Сатанова боюсь що невкручу за вами хочу спершу дома потестувати його, та й евакуатор ближче. Всім хорошої подорожі, круглих колес, незабутніх вражень!
bhagavan:
--- Цитата: wolf від 12.04.2007, 12:22:38 ---полОві дороги по лісу - це зовсім не те, що подумали непосвячені. Я пояснити не годен, бо як викреслити всі мати, буде суцільний прочерк
хіба що число 5 треба в ступінь піднести, тоді буде близько до реального кілометража по лісі
--- End quote ---
Вам, пане Вовче, в тему про шкоду паління треба. Гарно відлякуєте :)
Не рекомендував би нічого ні в яку стЕпінь не підносити (ступінь теж ні дочого, то не ракета :) ).
Я б сказав шо польові дороги вони і є польові дороги, бо в полі; а ровер на то і ровер щоб ним їхати і тут непосвячені мають розуміти те ж саме шо посвячені, хіба відчути кожному треба по іншому - тому і їздимо....
А про гривні - фе, меркантильність... можу навіть запропонувати організувати сраховий фонд з членських внесків, з якого члени будуть черпати фінансову стабільність в кризових ситуаціях. Але це нічого не вирішить... я так думаю...
Навігація
Go to full version