ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

потріскування

<< < (3/11) > >>

GreGoRIO:
номер е, передзвонеш перед тим як іхати 068 шість 242729 - Гріша. Або завтра ранком на коновальця підіжджай, буду до 10год, маякни зараз поговоримо шо, як,

GreGoRIO:
напиши свій номер, або пусти маяк, я наберу!

Romchyk:
Тепер в мене така проблема, що це таке, чому тріщить?

mix_g:
В мене це було через те, що ланцюг був дуже розтягнутий, а касета(зірки) були нові, через це і потріскувало. Як писали вище, ще може бути через задній переключатель, якщо переключити на іншу передачу а переключатель не перекинув ланцюг, значить не точно відрегульовано.

Romchyk:

--- Цитата: mix_g від 16.09.2014, 07:40:49 ---В мене це було через те, що ланцюг був дуже розтягнутий, а касета(зірки) були нові, через це і потріскувало. Як писали вище, ще може бути через задній переключатель, якщо переключити на іншу передачу а переключатель не перекинув ланцюг, значить не точно відрегульовано.

--- End quote ---
Ні, відрегульовано, почало так потріскувати, здається, після того коли я докрутив гайку(чи як воно там називається) яка скріплює касету, бо дивлюся зірочки дуже розшатані були ну я і закрутив міцніше, і потім змастив ланцюг, і тепер не знаю через що скрипить, попробую розкрутити касету так як було може поможе)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version