ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

потріскування

(1/11) > >>

mix_g:
Привіт вельмишановне паньство!
Нещодавно купив задню втулку QUANDO KT-SR6R, обід alexrims dp17, 36 шприх і також shimano cs-hg20-7.
Зібрали мені все це чудо і от появилась проблема, коли кручу педалі то відчувається потріскування(майже таке як коли переключив взаді передачу а ланцюг ще не встиг перекинутись і тріщить). От теперь мучаюсь що викинув на заднє колесо 890 гривнів а получив не те на що очікував. В чому може бути проблема? Підозра падає на ланцюг. до кого можна звернутись за порадою?

Штир:

--- Цитата: mix_g від 12.09.2013, 19:38:04 ---Привіт вельмишановне паньство!
Нещодавно купив задню втулку QUANDO KT-SR6R, обід alexrims dp17, 36 шприх і також shimano cs-hg20-7.
Зібрали мені все це чудо і от появилась проблема, коли кручу педалі то відчувається потріскування(майже таке як коли переключив взаді передачу а ланцюг ще не встиг перекинутись і тріщить). От теперь мучаюсь що викинув на заднє колесо 890 гривнів а получив не те на що очікував. В чому може бути проблема? Підозра падає на ланцюг. до кого можна звернутись за порадою?

--- End quote ---
А, що кажуть ті хто зібрав? Хто збирав?

mix_g:
Штир та то я сам вставляв колесо в ровер, а саме колесо купував в магазині РоверСіті що на Крушельницькій.
Таке враження що зірки не співпадають з ланцюгом, але потрібно взнати діагноз експерта, бо вертатись на старе "базарне" колесо ой як не охота..

Frenky:
Попробуй налаштувати задній перемикач. така фігня ще буває, коли тросик розтягується, то треба підтягнути.
Теж можеш спробувати підтягти або попустити тросик заднього перемикача.

mix_g:
Нажаль версія з тросіком відпадає, все чітко відрегульовано, передачі переключаються чітко і без проблем. Також замітив, що коли ланцюг на самій більшій зірці, то получається що з лівої сторони до зірок не тре, бо їх нема, а з правої сторони ланцюг не зачіпає меншу зірку, тому схиляюся до версії про поганий ланцюг. Напевно прийдеться тьопати до МастерБайку, може там щось порадять..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version