ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Мій перший "дорослий" ровер (Bergamont)

<< < (2/43) > >>

paravozz:
не люблю такого. Латати штопати ітд Нова камера зекономить мій час і нерви. Варто брати дорогу чи обмежитись ноунейомом?

Frenky:
Не зекономить. Проб'ється так само легко як і штопана. А прокол - сама поширена несправність у велоспорті. Щоразу куплявши камери, вже б, напевно, розорився. Дорогу це як? Дефолтна камера коштує в районі 50 грн. Дорожчі - йдуть вже якісь полегшені, за 100 грн. Ще дорожчі - латексні. Вистачає за 50-60 грн. Єдине - треба мати запаску. Тобто третю запасну камеру. в дорозі не рекомендую клеїти.

Штир:

--- Цитата: Frenky від 22.08.2013, 23:51:20 ---Не зекономить. Проб'ється так само легко як і штопана. А прокол - сама поширена несправність у велоспорті. Щоразу куплявши камери, вже б, напевно, розорився. Дорогу це як? Дефолтна камера коштує в районі 50 грн. Дорожчі - йдуть вже якісь полегшені, за 100 грн. Ще дорожчі - латексні. Вистачає за 50-60 грн. Єдине - треба мати запаску. Тобто третю запасну камеру. в дорозі не рекомендую клеїти.

--- End quote ---
Купляти треба дорогі покришки, щоб не пробивалися камери. Покришка з EPI >= 50 - дуже міцна до пробиття. Ось приклад:
http://www.chainreactioncycles.com/ua/en/schwalbe-marathon-dureme-29er-mtb-tyre-folding/rp-prod78419

Філько:
їзжу на китайських камерах-нонеймах за 20 гривень. Вожу латки/клей + одну нульцеву камеру - на всяк пожарний.

Люба покришка пробивається - вічних не буває. Згоден со Штирьом - чим густіше армування покришки - тим вона стійкіша. Тим паче - у швальбів є хитрий додатковий антипробивний шар в покришці...

А.. і ще - швальби досить недавно (в 2012 році) обновили техпроцес - тепер жодна з їх камер не має нейлонового каркасу рідшого за 50 EPI.  Якщо ровер б/у, і покришки чуть древніші - то певно у вас - всього лиш 30.

А кенди, такі як у вас спереді - рулять - три роки їх юзав - і так і не доюзав :) - но трактори жуткі. В таких хіба по злому болоті їздити, на твердому покритті вони звучать - наче на тролейбусі їдеш )))

Красіво ровер виглядає

paravozz:
Купив камеру ноунейм за 20 гривень. Встала, як рідна )))
Покришки там повне ге. Задня якась напівслік, в поворотах з дороги зносить, я так не люблю.
На весну хочу проапгрейдити ровера.
Взяти норм резину

Купити нові обода. білі хочу

Щось накшталт такого має бути. Наразі все.
Зара вон поки погода погана, піду цепку помию шолі

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version