Будьласка залогіньтеся або зареєструйтеся на shpryha
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ну двохпідвіс це перебільшення, швидше ровер з заднім амортизатором )
триденка перша. палатку, спальник, багажник маю. буду в львові баул купувати. а який баул краще брати?мені треба щось невелике, позаяк багажник до 10кг (для двохпідвіса з кріпленням до підсидільного тільки).
стечкін, дякую за спорядження, що сам проявив ініціативу і привіз. але шльом не варто було залишати. я колись в орга взяла, то вистачило на 5 хв. таке враження що оділа норкову шапку в жару +40, а зверху друшляк.
багажник до 10кг (для двохпідвіса з кріпленням до підсидільного тільки).
МОЖЛИВО ВСТИГНУ до від"їзду купити другий пальник і другий казанокто не від мене залежить - коли привезуть, тоді і будеале балон с газом все рівно маю тільки один
Можу приєднатися з пальником (3 кВт), казанком (5 л), палаткою, ковбасою і т. і. Заодно перевірю чи зможу з тим забоєм грудної клітки їхати в Польщу з завантаженим баулом і спати на землі, а то бачу прийдеться подорожувати соло, тому навантаження на організм однозначно зросте.
та не переймайся. все буде добре. якось поділимось .сьоня попробувала їхати в шоломі. по правді не дуже зручно чи то може не звикла.
в мене є ще скрита мотивація перекогнати Сніжка їхати в шльомі: коли їздив з Олею Звенигородською всі во-дятли за нею шию вивертали )))коли дівчина їде на ровері з розпущеним волоссям - мужики просто втрачають розум і маємо предпосилку до ДТП...