інше діло - організувати поїздку для групи людей, часто незнайомих та новачків з метою приєднання їх до гурту - тоді темп катання і цілі зовсім інші - треба вести гурт і супроводжувати тих, хто не сильно може рвати вперед - хоч це може здатись і не сильно цікавим.
цілком згідний, я вже про це писав вище ще до самої поїздки але чомусь не прислухались... тому чесно кажучи я і не ризикнув пустить в дорогу, хоча бажання мав дуже сильне. самий найдовший мій заїзд був навколо озера через Білу, тому дуже хотілось спробувати шось серйозніше, але мої передчуття щодо цієї велоночі справдились... загубили б мене точно
тому прошу НІКОМУ не ображатися і просто на майбутнє врахувати нюанси і помилки. наперед узгодити маршрут, бажано без затяжних підйомів, провести реєстрацію при старті наприклад, перевірити чи всі мають тіж ліхтарики наприклад, направляючий і замикаючий, шоб дуже "матьорі" не рвали вперед, це ж дісно не гонка а пропаганда велоруху, щоб то було дійсно не стихійна їзда. і всі могли отримати задоволення від покатушки, спілкування і новим знайомствам. яне діло шо організувати таке дуже складно особливо якшо приїжджають мало знайомі або взагалі незнайомі люди і ти хоч йому кіл теши а він знає своє і рве вперед і на все йому байдуже, але треба до такого прагнути, надіюсь шо помилки будуть враховані і наступного разу я поїду вже з вами, без страху шо серед ночі загублюсь в полі
такшо організовуйте, не помиляється той хто не робить, якшо чимось зможемо то обов'язково поможемо.