Тяжкий двопідвіс з непрацюючими компонентами і відсутністю нормального накату здатен назавжди відбити бажання кататись.
сьогодні накатав 15 км, і скажу бажання поки що не відбиває, може якесь місце відбити, але не бажання
Невже в друга чи знайомого нема нормального спортивного велосипеда, щоб спробувати, і висновки зробити?
нєа, в мене такі друзі вони всі ліниві тєхнарі, їх на шашлики витягти це проблема не кажучи про якийсь активний відпочинок
а накат мені великий непотрібний (поки що
) я скажу я навіть взяв не стільки як для душі скільки як для тіла (здоров'я вимагає) крім того я так замічаю за собою шо я катаю акуратно і не не розганяюсь, після сьогоднішнього почав звикати до вилки і скажу вона працює просто дуже жорстко, на великих каміннях на стройці вона показала себе непогано, а от з маленькими ямками не справляється. типу реакція мала в цієї вилки
крім того повторюсь після цього велосипеда я зрозумію що мені дійсно треба, і коли куплю дороще буду розуміти за що я дав гроші (тобто відчую якість а не буду думати що ціна пішла тупо за бренд)